Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vremea rea in toata tara: Ploile torentiale si furtunile si-au facut aparitia, meteorologii au emis o informare de ploi, valabila pana marti seara (VIDEO)

B1 B1,
Vremea rea in toata tara: Ploile torentiale si furtunile si-au facut aparitia, meteorologii au emis o informare de ploi, valabila pana marti seara (VIDEO)

Toamna si-a intrat in drepturi. Dupa zilele de canicula de la mijlocul lui septembrie, vremea s-a schimbat radical. A fost cod portocaliu de ploi si grindina in judetul Mures si Constanta si galben. continuă pe B1

Cod portocaliu de ploi in 12 judete, pana marti la amiaza. Vremea se raceste in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ, valabil in 7 judete din estul tarii si zona montana din alte 5 judete, care intra in vigoare luni, la ora 15:00, pana marti la ora 12:00.

Constanta, transformata intr-o mica Venetia dupa ploile torentiale: Imagini incredibile cu strazile inghitite de ape (VIDEO)

Strazi inghitite de ape, subsoluri si pasaje inundate, masini care aproape. pluteau pe sosele. Este tabloul dezastrului provocat de ploile torentiale in Constanta. Din cauza vantului puternic, zo.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vreme inchisa si rece in toata tara

Vremea va fi in general inchisa si va deveni rece pentru aceasta perioada in toata tara. In cursul zilei, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe spatii extinse in majoritatea regiunilor, iar noaptea aria de nebulozitate si ploi se va restrange treptat catre sud-vest, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax.

Ploi, vijelii si temperaturi scazute in toata tara, de duminica pana marti seara

Ploi, vijelii si descarcari electrice vor fi de duminica seara pana marti seara in toata tara, iar temperaturile vor scadea accentuat, vremea devenind rece pentru aceasta data, potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )