Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea sambata, 28 martie 2020. Ultimele informatii de la ANM

Playtech Playtech,
Vremea sambata, 28 martie 2020. Ultimele informatii de la ANM

Specialistii de la ANM vin cu vesti bune pentru acest weekend. Meteorologii anunta ca vremea va intra intr-un proces de incalzire,iar precipitatiile vor fi putine. Informatii ANM Vremea sambata, 28 martie 2020 in zilele acestei saptamani am avut parte de o vreme rece, cu valori termice, in mare parte din teritoriu, sub cele normale acestei . continuă pe Playtech

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 28 MARTIE 2020 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 28 MARTIE 2020 pentru Zodia Rac: Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 28 martie

Gratiela Duban, eliminata din competitia Survivor Romania. Masurile impuse pentru concurenti, pe fondul pandemiei de coronavirus, anuntate de prezentatorul emisiunii. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D editia de sambata Concurentii ramasi in competitia Survivor Romania sunt deconectati total de ceea ce se intampla in lume, acestia neavand acces la informatii, decat prin intermediul .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 28 martie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Editia de sambata 28 martie Andreea Oprica indragostita pana peste cap: Semeni .

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de sambata, 28 martie

Cel mai urmaritshow de umor a revenit pe micile ecrane cu un cel de-al optulea sezon, care a avut marea premiera pe 22 februarie, de la ora 20:00, dupa Observator, la Antena 1. Delia, Cheloo si Mihai Bendeac au revenit in calitate de jurati si in cel mai nou sezon iUmor si sunt pregatiti sa .

HOROSCOP 28 MARTIE. Berbecii regasesc pe cineva din trecut, Balantele se simt astazi schimbate

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 28 MARTIE 2020 ; Venus isi da mana cu norocosul Jupiter aflat tot acest an in Capricorn, marcand acest ultim weekend din martie drept unul din cele mai delicioase, iubitoare si sexy weekenduri pe care le-am avut de foarte mult timp. In sfarsit, ar trebui sa ne rasfatam, sa ne tratam cu tot ce e mai bun si frumos in onoarea acestui tranzit astral care are si el grija de noi, ne sustine si ne vrea tot binele.

HOROSCOP DRAGOSTE 28 MARTIE. Racii trebuie sa profite de energia lor, Varsatorii sunt dornici de aventuri

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 28 MARTIE 2020.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 28 martie. Racii trebuie sa fie increzatori, Fecioarele au incredere in ceea ce simt

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 28 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 28 martie. Sagetatorii sunt inspirati, Pestii apeleaza la credinta

Iata pentru SAMBATA 28 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 28 MARTIE 2020 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 28 MARTIE 2020 pentru Zodia Varsator: Nimeni nu te intrece in discutii si te implici cu aplomb in conversatii. Oamenii cu care ai ocazia de a vorbi azi te vor privi cu multa.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 28 MARTIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 28 MARTIE 2020 pentru Zodia Pesti: Resimti un fel de trac imens, de parca presimti ca se apropie ceva special pentru tine, tocmai de aceea nici nu stii sa explici ce ai, ce ti se i.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )