Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vremea, sambata si duminica. Meteorologii anunta cod portocaliu de canicula si de furtuni

România Liberă România Liberă,
Vremea, sambata si duminica. Meteorologii anunta cod portocaliu de canicula si de furtuni

Specialistii ANM au anuntat, pentru sambata, un cod portocaliu de canicula, in judetele Mehedinti si Dolj, unde se vor atinge 39 de grade. continuă pe România Liberă

Sase judete din vestul tarii sunt si astazi sub cod portocaliu de canicula. in Bucuresti si in alte peste 20 de judete este cod galben

Sase judete din vestul tarii se afla si vineri, pentru a doua zi consecutiv, sub cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa atinga din nou 39 de grade in aceste zone, iar Capitala si 23 de judete sunt sub avertizare cod galben. Meteorologii spun ca incepand de sambata noapte vremea va deveni instabila in vestul tarii, unde vor fi ploi torentiale si vijelii.

Valul de caldura se extinde in toata tara. Sase judete sunt sub cod portocaliu de canicula, alte 13 sunt sub cod galben

Valul de caldura se va intensifica si se va extinde in toata tara, incepand de joi, avertizeaza meteorologii, potrivit news. ro. Sase judete din vestul tarii vor fi sub cod portocaliu, in timp ce alte 13 judete se vor afla sub cod galben. Vasprile termice vor atinge 39 de grade.

NE TOPIM din nou! COD PORTOCALIU de CANICULA - Cand se raceste

Meteorologii au emis mai multe atentionari cod galben si cod portocaliu de canicula, valabile miercuri si joi, pentru mai multe judete din vestul tarii. Miercuri este cod galben de canicula pentru judetele.

Ce gasesc turistii care urca pana la Crucea Caraiman in plin cod portocaliu!

In plin cod portocaliu de canicula cei mai multi turisti au decis sa plece la mare. insa altii un pic mai inspirati au ales muntele pentru a se racori. Multi nu merg doar sa-l priveasca, ci sa.

Urmeaza o noapte tropicala. De sambata, vremea se schimba drastic

Meteorologii au emis un cod portocaliu de canicula valabil vineri pentru sase judete din vestul tarii, temperaturile urmand sa ajunga si la 39 de grade. Capitala si alte 23 de judete sunt si ele vizate,.

Cod galben de canicula, urmat de cod portocaliu. Temperaturile ajung pana la 39 de grade Celsius

Meteorologii au emis mai multe atentionari cod galben si cod portocaliu de canicula, valabile miercuri si joi, pentru mai multe judete din vestul tarii. Miercuri este cod galben de canicula pentru judetele.

Cod portocaliu de canicula in sase judete. Cod galben in alte 24 de judete si in Bucuresti, de-a lungul zilei de vineri

Codul portocaliu de canicula este valabil si pe durata zilei de vineri, in sase judete din zona de vest si sud-vest a Romaniei, au anuntat meteorologii de la ANM.

O noua avertizare de canicula: 19 judete se vor confrunta cu temperaturi de peste 35 de grade. Sase judete, sub cod portocaliu de caldura

Meteorologii au emis, marti, mai multe atentionari cod galben si cod portocaliu de canicula, valabile miercuri si joi, pentru mai multe judete din vestul Romaniei.

Cod Portocaliu de caldura, joi, pentru sase judete din vest

Meteorologii au emis un Cod Galben de canicula si disconfort termic, pentru 9 judete din vestul tarii, care va fi urmat joi de un Cod Portocaliu de canicula, pentru 6 judete din aceeasi regiune.

Canicula se intensifica si se extinde. Cod Portocaliu de caldura excesiva in 6 judete din vestul tarii. In 13 este Cod Galben de canicula

Valul de caldura se intensifica si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. De joi dimineata este valabil un Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat pentru sase judete din vest. Caldura mare va fi si in alte 13 judete, pentru care meterologii au emis Cod Galben. Valul de caldura va persista pana spre sfarsitul saptamanii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )