Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vremea se schimba brusc. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Vremea se schimba brusc. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi inchisa in urmatoarele zile. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru luni, 13 ianuarie 2020. Ce schimbari anunta ANM la inceput de saptamana

Vremea se va mentine una buna, anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie. Pentru saptamana ce debuteaza, meteorologii aduc vesti bune legate de temperatura, iar vremea se va incalzi treptat. in foarte multe zone din tara vor fi semnalate modificarile de temperatura, atat in Moldova, cat si in Muntenia sau Dobrogea. Prognoza meteo pentru .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice in a doua decada a lunii ianuarie, cu maxime ce se vor incadra intre 2 si 12 grade si minime intre -6 si 4 grade.

VREMEA. Prognoza METEO pentru 14, 15, 16 si 17 ianuarie: Cer noros

In Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei se vor semnala in mod local burnite si ploi slabe.

Prognoza meteo in saptamana 13 20 ianuarie. Vreme neobisnuita pentru aceasta data. Ce spun meteorologii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru saptamana 13-20 ianuarie. Potrivit acestora, vremea se va mentine in continuare placuta. Iata ce temperaturi se vor inregistra in intervalul precizat. Prognoza meteo in saptamana 13 20 ianuarie Meteorologii anunta ca in perioada urmatoare valorile termice se vor situa peste cele .

Prognoza meteo ANM, revizuita. Nu mai vine iarna, anul acesta. Ninsorile atat de asteptate sunt tot mai departe

In ultimii ani, datorita noului mediu climatologic, iernile ori sunt foarte scurte, ori foarte lungi. Au fost ani in care zapada s-a lasat asteptata, asa cum este cazul si acum. Prognoza meteo ANM, revizuita De obicei in aceasta perioada, peste tot, indiferent ca vorbim de munte sau de ses, zapada era stapana varfurilor de munte .

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 311 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 311 leiMWh, in intervalul orar 17.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 499 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 499 leiMWh, in intervalul orar 07:00 - 08:00.

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Ce temperaturi vin si ce fenomene extreme ne asteapta in urmatoarea perioada

Vremea ne ia prin suprindere si, dupa valul de ger, vin temperaturi neobisnuit de ridicate, comparabile cu cele din luna martie. in urmatoarele doua zile, maximele vor ajunge la 12-14 grade in regiunile sudice. Nici in urmatoarele 4 saptamani nu se anunta vreme rea. Conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieA NM), vremea va fi calda, iar precipitatiile, deficitare.

VREMEA. Prognoza meteo 14 ianuarie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

in zonele joase de relief din sudul si sud-estul tarii si local in cele din vest si centru va fi nebulozitate stratiforma si ceata care local - cu precadere in Lunca Dunarii si a Siretului, sudul Campiei Romane si in depresiuni- vor persista intreaga zi, astfel ca valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale ale datei.

Prognoza meteo. Vreme anormala in Romania. Cat de mult se incalzeste si cand se intoarce iarna

Vremea continua sa fie deosebit de calda in urmatoarea perioada, cu valori care vor bate recordul. Meteorologii anunta un weekend insorit, o vreme de primavara in luna ianuarie, iar despre ninsori si viscol nu sunt sanse in urmatoarea perioada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, cu cele mai ridicate valori in zona deluroasa a Olteniei si Munteniei. Si in Bucuresti vremea va fi frumoasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )