Libnet.ro
UNICEF

09:45

VREMEA se schimba DIN NOU! CE NE ASTEAPTA si care sunt ZONELE VIZATE

B1 B1,
VREMEA se schimba DIN NOU! CE NE ASTEAPTA si care sunt ZONELE VIZATE

Luna februarie se arata capricioasa! Dupa atentionarile meteo cod portocaliu si rosu de vant,, vremea se incalzeste din nou, fiind deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse. continuă pe B1

Vremea a adus din nou fenomene extreme. Vantul a batut cu peste 160 kmh si temperaturile au ajuns dimineata la 12 grade la munte

In dimineata zilei de luni vantul a atins la rafala si peste 160 kmh la munte, dar si peste 100 kmh si in unele orase, un exemplu fiind Brasovul unde dimineata temperatura a urcat la 12 grade, ca apoi sa scada rapid spre amiaza. Maximele au ajuns la 20 de grade in sud, dar in Moldova si Ardeal sunt orase unde la pranz erau intre 2 si 4 grade, arata datele ANM.

Care sunt primele simptome in cazul infectarii cu coronavirus. Ce se intampla cu corpul uman

Despre coronavirus, aflam ca primele simptome ale infectiei cu coronavirus sunt tusea, febra de peste 38 de grade si respiratia scurta si dificila. De asemenea, in cazul infectiei cu coronavirus, se formeaza mici gauri in plamani, ca un fagure de miere, ca urmare a raspunsului anormal al sitemului imun. Care sunt primele simptome in cazul .

Ce va insemna reforma ANAF in 2020? Care sunt modificarile fiscale de impact si cele mai recente tendinte in cadrul inspectiilor fiscale?

Reforma administratiei fiscale - insemnand modernizarea si digitalizarea - este cea mai importanta masura pe care mediul de afaceri o asteapta de la autoritati in perioada urmatoare, potrivit raspunsurilor a 60% dintre participantii la sondajul realizat in cadrul conferintei anuale de taxe PwC Romania. Reforma ANAF a fost unul dintre principalele subiecte ale evenimentului, alaturi de modificarile fiscale intrate in vigoare in primele luni ale anului si tendintele in cadrul inspectiilor fiscale.

Guvernul Orban II, la vot in Parlament. Opozitia face front comun pentru a impiedica anticipatele Tot astazi, CCR decide daca desemnarea lui Orban din nou premier este constitutionala

Camera Deputatilor si Senatul au plen reunit, luni, de la ora 16. 00, pentru investirea Guvernului Orban II. PSD, Pro Romania si ALDE au anuntat ca nu participa la sedinta, in timp ce parlamentarii liberali vor fi prezenti in sala, insa nu vor vota. Pentru PNL, scenariul alegerilor anticipate pare tot mai indepartat, in conditiile in care cel mai probabil sedinta de plen va fi amanata astazi din lipsa cvorumului, PSD incercand sa amane votul pentru luna martie.

Anamaria Prodan, din nou MAMICA! Va avea AL DOILEA COPIL cu Reghe! Primele declaratii OFICIALE!

Anamaria Prodan este cunsocuta despre cea mai sexy impresara din fotbal! Vedeta a declarat ca si-ar mai dori un copil, dar de aceasta data sa-l adopte. Anamaria a spus ca ar dori sa adopte un copil dintr-o.

Windows 10 se reinventeaza, din nou: schimbarile radicale din actualizarea de primavara 2020

Windows 10 este departe de a fi un sistem de operare perfect, dar cei de la Microsoft fac eforturi semnificative pentru a-l imbunatati. Din acest motiv, actualizarea din aceasta primavara vine.

Utile: Care sunt complicatiile la care sunt expuse persoanele care sufera de rujeola?; Cura cu bors te revigoreaza

Carnea a jucat un rol fundamental in evolutia umana. Trecerea la o dieta pe baza de carne a reprezentat un factor important in evolutia speciei noastre. Metoda naturala care poate elimina pietrele la fiere si curata temeinic vezica biliara. Pietrele la fiere sau calculii biliari, afectiune de care sufera aproximativ 20% din populatia tarilor dezvoltate.

Americanii se pregatesc pentru sezonul uraganelor. Care sunt numele furtunilor din acest an

Centrul National pentru Uragane din SUA a publicat lista cu cele 21 de nume de uragane pentru acest sezon, informeaza Mediafax. Printre nume se regasesc Dolly, Isaias si Omar. Anul trecut, meteorologii au inregistrat 18 furtuni, un record in ultimii 150 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )