Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vremea se schimba radical. Dupa cateva zile cu 0 grade, urmeaza 25 de grade

Antena3 Antena3,
Vremea se schimba radical. Dupa cateva zile cu 0 grade, urmeaza 25 de grade

Dupa cateva zile reci, vremea va fi in continua incalzire pe parcursul urmatoarelor doua saptamani si se va ajunge la temperaturi de 25 de grade. La munte temperatura va oscila intre 4 si 12 grade. Va ploua zilnic dupa 24 octombrie. continuă pe Antena3

Vremea se schimba radical. Dupa cateva zile cu 0 grade, urmeaza 25 de grade

Dupa cateva zile reci, vremea va fi in continua incalzire pe parcursul urmatoarelor doua saptamani si se va ajunge la temperaturi de 25 de grade. La munte temperatura va oscila intre 4 si 12 grade. Va ploua zilnic dupa 24 octombrie.

Sotie de politist, confirmata cu Covid-19 la cateva zile dupa nunta. Politia Bihor a deschis un nou dosar penal

Politistii bihoreni au deschis un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce sotia unui coleg de-al lor a fost confirmata cu Covid-19 la cateva zile dupa nunta la care au avut peste 100 de invitati, atat tanara cat si sotul ei fiind in izolare.

Alerta meteo ANM. Schimbare radicala de temperaturi dupa ce am atins 0 grade. Prognoza meteo surpriza

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta schimbari mari de temperaturi. Care vor fi maximele si minimele in perioada ce urmeaza? Nimeni nu se astepta la o asemenea modificare, dupa ce am atins 0 grade Celsius. Alerta meteo ANM: schimbarea radicala a vremii Dupa cateva zile destul de reci, mai ales venite in urma .

TATARU: Restrictiile impuse in urma cu cateva zile vor trebui sa-si faca efectele in urmatoarele doua-trei saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, referindu-se la cele 4. 026 de cazuri de COVID-19 raportate vineri, ca vom avea o crestere progresiva si in urmatoarele zile, iar restrictiile impuse recent de autoritati isi vor face efectele abia peste doua-trei saptamani, conform news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )