Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vremea se schimba in urmatoarele doua zile. Meteorologii anunta temperaturi ridicate pentru Capitala

Antena3 Antena3,
Vremea se schimba in urmatoarele doua zile. Meteorologii anunta temperaturi ridicate pentru Capitala

Meteorologii au emis sambata o prognoza speciala pentru Bucuresti. Locuitorii din Capitala se vor bucura se doua zile de vreme foarte calda, cu temperaturi maxime de 15 grade. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM, joi, 20 februarie 2020. Meteorologii anunta ploi. Ce temperaturi se vor inregistra in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza! Specialistii indica averse din abundenta in unele zone ale tarii. Care sunt maximele si minimele si ce judete sunt afectate de codul galben? Prognoza meteo ANM pentru joi, 20 februarie Specialistii sustin ca vom avea parte de o serie de fronturi atmosferice care .

Prognoza speciala pentru Capitala: Doua zile de vreme deosebit de calda

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o prognoza speciala pentru Capitala. Bucurestenii vor avea parte de doua zile de vreme deosebit de calda, cu temperaturi maxime de 15 grade, noteaza Mediafax.

incepe prima faza a procesului de pace dintre Statele Unite si talibani. Ce vor trebui sa faca cele doua parti in urmatoarele sapte zile

Un armistitiu de sapte zile intre Statele Unite si talibani urmeaza sa inceapa sambata, iar in cazul in care va si fi respectat, atunci va fi semnat un acord de pace preliminar, relateaza BBC. in acest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )