Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vremea in weekendul 9-10 martie. Zonele in care vor fi 20 de grade Celsius

Playtech Playtech,
Vremea in weekendul 9-10 martie. Zonele in care vor fi 20 de grade Celsius

Weekendul 9-10 martie aduce temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii. Sunt posibile recorduri atat in ceea ce priveste valorile maxime cat si cele minime, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). De saptamana viitoare, revin precipitatiile. Mai intai, sambata si duminica, in cea mai mare parte a tarii, vor fi inregistrate temperaturi peste [] . continuă pe Playtech

Vremea in weekendul 9-10 martie. Weekend cu aproape 20 de grade in sud

Weekendul 9-10 martie aduce temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii. Sunt posibile recorduri atat in ceea ce priveste valorile maxime cat si cele minime, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). De saptamana viitoare, revin precipitatiile. Mai intai, sambata si duminica, in cea mai mare parte a tarii, vor fi inregistrate temperaturi peste [] .

HOROSCOP. Luna Noua in Pesti: Zodiile care vor avea o perioada plina de nefericire

Luna Noua in Pesti are loc pe 6 martie 2019. Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o perioada care le aduce doar tristete. HOROSCOP BERBEC- Esti mai sensibila ca niciodata. Totul din jurul tau.

CIOLOS: Important nu e scorul in alegeri, ci numarul romanilor care vor iesi la urne

Liderul partidului PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ieri, la Timisoara, ca, pentru Alianta USR-PLUS miza alegerilor europarlamentare nu este scorul pe care il va obtine, ci numarul romanilor care vor fi mobilizati sa iasa la vot.

Peste 600 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Peste 600 de joburi sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Cele mai multe locuri de munca sunt in Marea Britanie, Olanda si Spania.

Un nou program guvernamental pentru cei care vor sa isi ia casa

Romanii care vor sa beneficieze si de o prima de la stat de 250 de euro pe an in timp ce economisesc bani pentru locuinta vor putea accesa din nou programul guvernamental Bauspar, prin bancile pentru locuinte BC.

Horoscop weekend 8-10 martie. Zodia care va trai clipe magice in aceste zile!

Weekendul a sosit si, odata cu el, au venit si vestile bune. Se anunta un weekend reusit, frumos si de neuitat pentru o zodie. Citeste mai mult.

VREMEA de 8 martie. Prognoza meteo de Ziua Femeii

VREMEA de 8 martie. Prognoza meteo de Ziua Femeii. Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va avea innorari temporare in jumatatea nordica a tarii si in cursul zilei local va ploua, in regiunile.

Care sunt companiile care vor intra in Fondul Suveran de Dezvoltare

Actiunile detinute de stat la 28 de companii vor participa la capitalul social al Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI), reprezentand un aport in natura in valoare de 10,112 miliarde de lei,.

Este oficial! Acestia sunt negociatorii din partea Parlamentului European care vor decide soarta lui Kovesi

A fost stabilita componenta echipei care va negocia la Parlamentul European pentru Kovesi. Aceasta este formata din: Claude Moraes, presedintele comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o perioada excelenta, plina de creativitate! Racii sunt gata de aventuri

Saptamana ce se incheie se anunta extrem de buna pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Esti plina de energie si gata de noi aventuri. Reusesti sa vezi frumusetea pe care ai ratat-o pana acum si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )