Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa o serie de seisme. Traficul aerian perturbat - VIDEO

Antena3 Antena3,
Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa o serie de seisme. Traficul aerian perturbat - VIDEO

Muntele Etna din Italia, cel mai inalt si mai activ vulcan din Europa, a erupt luni, expulzand o coloana uriasa de cenusa in atmosfera si determinand inchiderea aeroportului Catania, situat pe coasta. continuă pe Antena3

VIDEO Vulcanul Etna a erupt: un nor urias de cenusa deasupra Cataniei

Vulcanul Etna, situat pe Insula italiana Sicilia, a erupt luni, dupa o serie de cutremure simtite la nivel local.

VIDEO Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a fost inchis

Muntele Etna din Italia, cel mai inalt si mai activ vulcan din Europa, a erupt luni, expulzand o coloana uriasa de cenusa in atmosfera si determinand inchiderea aeroportului Catania, situat pe coasta estica a Siciliei, potrivit Agerpres.

Carlos Ghosn primeste LOVITURA dupa LOVITURA: Fostul sef al Nissan a fost UMFLAT din nou de procurori! Ce acuzatii i se mai aduc

Fost presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, a fost vineri arestat din nou de procurorii japonezi in legatura cu noi acuzatii, fapt ce putea prelungi perioada de detentie. Ghosn este acuzat de abuz de incredere in.

Macaulay Culkin, din nou Singur Acasa, pentru Google VIDEO

Macaulay Culkin a intrat din nou in atmosfera de neuitat a filmului Singur Acasa, interpretandu-l pe Kevin, in scene antologice. Totul, pentru a face reclama la noul dispozitiv Google Assistant. Video-ul a devenit viral pe internet.

Guvernul Dancila adopta OUG pentru noi taxe si impozite, din nou noaptea ca hotii. Principalele masuri si cine sunt principalii vizati

Pana acum au existat mai multe proteste dure din partea oamenilor care lucreaza in mediul afacerilor, dar acestea nu au schimbat mare lucru. Dancila a anuntat ca noul proiect OUG va aduce bani in plus la buget, pentru a acoperi cresterile de salarii si pensii care urmeaza sa fie facute in 2019. Cu toate astea, [] .

Fostul presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, arestat din nou n Japonia-media

Fost presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat din nou de autoritatile japoneze in legatura cu noi acuzatii, actiune ce probabil anuleaza orice speranta a acestuia ca ar putea fi eliberat pe cautiune saptamana aceasta, informeaza cotidianul The Guardian, citand presa nipona.

Pintea: Controalele vor fi extinse la toate maternitatile din tara, dupa cazul asistentelor din Ploiesti depistate cu stafilococ auriu

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca dupa 1 ianuarie vor fi extinse controalele la toate maternitatile din tara, dupa cazul cadrelor medicale de la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie din Ploiesti care au fost depistate cu stafilococ auriu.

Da, e adevarat! , din nou indragostita: Fanii sunt in stare de soc cand au aflat cine e alesul...

Dupa divortul cu cantec de Marcel Toader, scrie click. ro, si-a gasit linistea alaturi de , iar in aceasta toamna cei doi ar urma sa-si uneasca destinele si in fata lui.

Carmen Iohannis sfideaza din nou. Cum a fost surprinsa sotia presedintelui - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au participat, duminica, la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. La sosire, presedintele nu a facut nicio declaratie. Carmen.

Lansarea unui satelit pentru armata americana cu racheta Falcon 9 a lui Elon Musk a fost din nou amnata

Lansarea de sambata a companiei Space X a lui Elon Musk, care trebui sa plaseze pe orbita, cu ajutorul unei rachete Falcon 9, un satelit de navigatie pentru Air Force a fost amanata din cauza vantului puternic, informeaza Reuters, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )