Libnet.ro
UNICEF

17:30

VULPITA de la ANTENA 1 LOVESTE DIN NOU! MANEAUA despre EA a DEVENIT VIRALA pe internet! Dar stai sa vezi CE VERSURI are ... VA FI HITUL anului? (VIDEO)

B1 B1,
VULPITA de la ANTENA 1 LOVESTE DIN NOU! MANEAUA despre EA a DEVENIT VIRALA pe internet! Dar stai sa vezi CE VERSURI are ... VA FI HITUL anului? (VIDEO)

Telenovela dintre Viorel si Veronica, alias Vulpita, a dat nastere la tot felul de glume, in mediul online. continuă pe B1

Lady Gaga iubeste din nou! Cine e noul ei partener!

Lady Gaga iubeste din nou! Desi fanii ei sperau in secret ca barbatul alaturi de care isi va reface viata sa fie Bradley Cooper, lucrurile nu stau asa. Dar iata cine este noul iubit al artistei! .

Andreea Esca, din nou in top. Nu degeaba PRO TV ii plateste salariul urias

Buletinul de stiri prezentat de Andreea Esca se situeaza si in momentul de fata pe un loc fruntas, in ceea ce priveste audientele. Cele mai recente cifre, pentru luna care s-a incheiat, arata ca vedeta de la PRO TV reuseste sa le capteze in continuare atentia romanilor. Stirile Pro TV de la ora 19:00 marcheaza .

Lara Fabian amana din nou, cu doar cateva ore inainte, un concert in Romania. Nu pot continua sa cant fara sa fiu platita

Cantareata belgiano-canadiana Lara Fabian si-a anulat din nou concertul de la Bucuresti, cu cateva ore inainte de spectacol, informeaza Agerpres.

Lara Fabian si-a anulat din nou concertul din Bucuresti, programat pentru 3 februarie - Organizatorii nu au platit-o si a renuntat la spectacol

Lara Fabian si-a anulat concertul de pe 3 februarie, din Bucuresti, de la Sala Palatului, programat pentru ora 19. Spectacolul face parte din 50 World Tour, inceput anul trecut, prin care artista isi promoveaza cel de-al 14-lea album de studio, Papillon. Artista a spus ca s-a ajuns in aceasta situatie din cauza managerului acestui turneu international care nu-si indeplineste sarcinile financiare.

Cazul Ditrau. Proprietara brutariei s-a razgandit din nou: Cei doi brutari din Sri Lanka vor continua activitatea acolo unde au fost si pana acum

O noua rasturnare de situatie in cazul Ditrau. Proprietara brutariei la care lucreaza cei doi barbati din Sri Lanka a anuntat ca muncitorii nu vor mai fi mutati intr-o alta etapa a procesului de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3119 seconds )