Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vulpita, decizie radicala dupa ce a plecat de la Acces Direct. Toate imaginile au ajuns pe internet

Playtech Playtech,
Vulpita, decizie radicala dupa ce a plecat de la Acces Direct. Toate imaginile au ajuns pe internet

Veronica Stegaru a luat o decizie radicala si s-a intors acasa, lasandu-l pe sotul ei singur. Ce face acum cunoscuta Vulpita si cum isi surprinde din nou fanii? Ce face Vulpita acum, dupa ce a renuntat la Acces Direct? Vulpita a luat decizia pe care multi au asteptat-o sa-l paraseasca pe Viorel, mai ales . continuă pe Playtech

Viorel varsa lacrimi amare pentru Vulpita. Ce s-a intamplat acum cu vedeta Acces Direct de la Antena 1

Viorel a ramas fara Vulpita, iar acum suspina zi si noapte de dorul celei pe care se pare ca n-a apreciat-o la timp. Cum traieste barbatul clipele acestea? Viorel si Vulpita s-au separat Viorel Stegaru a ramas fara Vulpita lui, iar acum plange cu lacrimi amare in urma despartirii de femeia cu care are un .

Cat mai dureaza, de fapt, telenovela Vulpita de la Acces Direct. Viorel i-a dat de gol pe cei de la Antena 1

Rasturnarile de situatie in relatia dintre Veronica si Viorel Stegaru au tinut telespectatorii cu sufletul la gura mai bine de sase luni. De curand, insa, Mirela Vaida a decis sa o concedieze pe vasluianca si sa o trimita acasa. Din acest motiv, toata lumea a crezut ca totul a luat sfarsit. Viorel, insa, a dat .

Iubita lui Speak, decizie radicala. Si-a lansat prima afacere

Cuplul Speak si Cristina Stefania este unul sudat si i-am putut urmari in experienta Asia Express difuzata de Antena 1, in sezonul doi al acestui show. De curand Stefania si-a bucurat fanii, mai ales fanele, dupa ce si-a anuntat deschiderea unei afaceri. Iubita lui Speak, decizie radicala De curand Stefania si-a anuntat fanii ca a .

ANAF se transforma in Big Brother! Va avea acces la toate informatiile noastre

ANAF se transforma in Big Brother. Institutia va avea acces la toate informatiile despre conturile noastre bancare si despre platile firmelor si ale persoanelor fizice. Acestea vor fi trecute intr-un registru ANAF si vor putea fi accesate de institutiile statului care lupta impotriva spalarii banilor si a terorismului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )