Libnet.ro
UNICEF

21:15

Wal-Mart investeste 450 milioane dolari in Canada

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wal-Mart investeste 450 milioane dolari in Canada

Wal-Mart Stores Inc. din SUA, cel mai mare retailer la nivel mondial, va investi aproximativ 500 de milioane de dolari canadieni 450 milioane dolari SUA) anul acesta, ca sa-si consolideze prezenta in Canada. Astfel, compania va crea peste 7. 500 de locuri de munca in Canada, anul viitor, inclusiv in sectorul constructiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Sony se gandeste foarte serios sa vanda divizia Vaio - Noi surse spun ca suma ar fi de 400 milioane dolari, iar cumparatorul, un fond japonez de investitii

La doar cateva zile dupa zvonurile cum ca Lenovo s-ar gandi sa cumpere divizia de PC-uri Vaio a Sony, apare un nou posibil cumparator: Japan Industrial Partners. Publicatia japoneza Nikkei, dar si agentia Reuters, noteaza ca suma ar putea fi undeva in jurul a 400-500 milioane dolari. Comentand informatiile, PC World noteaza ca Sony ar avea de castigat prin vanzarea unei afaceri care aduce pierderi mari.

Presedintele executiv al Google a primit un bonus de 106 milioane dolari pentru activitatea din 2013

Eric Schmidt, presedintele executiv al Google si fost CEO al companiei, a primit, pentru activitatea din 2013, bonusuri in valoare totala de 106 milioane dolari, dintre care sase milioane bani lichizi si actiuni.

Bonus de 106 milioane dolari pentru presedintele Google

Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt, fost CEO al companiei, a primit bonusuri in valoare totala de 106 milioane de dolari pentru activitatea de anul trecut, din care sase milioane de dolari cash si.

Rusia ofera Transnistriei un ajutor financiar de peste 26 de milioane dolari

Rusia a alocat Transnistriei un ajutor financiar umanitar peste 26 de milioane de dolari prin intermediul organizatiei Integrarea Euroasiatica, banii urmand sa fie folositi, printre altele, pentru cumpararea de troleibuze si construirea unei uzine de beton in regiune, relateaza agentia Infotag.

Israelul ofera compensatii de 20 milioane dolari Turciei pentru raidul asupra flotilei umanitare din Gaza

Israelul a decis sa ofere compensatii de 20 milioane de dolari familiilor activistilor turci ucisi sau raniti in asaltul asupra flotilei umanitare din Gaza, in 2010, a anuntat ziarul israelian Haaretz. Publicatia sustine ca diplomati europeni au confirmat, sub anonimat, ca intre Israel si Turcia se duc negocieri in acest sens, in scopul normalizarii relatiilor dintre cele doua state, afectate dupa incidentul din 2010.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )