Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street inchide in crestere in ciuda datelor sumbre din domeniul imobiliar

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in crestere in ciuda datelor sumbre din domeniul imobiliar

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in crestere in ciuda vestilor proaste din domeniul imobiliar: Dow Jones a castigat 0,31%, iar Nasdaq 0,52%. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de joi in crestere, evolutie determinata de o serie de date care aratau o imbunatatire a productiei mondiale, dar si a pietei muncii din SUA, potrivit Bloomberg.

Wall Street a inchis in crestere, in ciuda vestilor negative din sectorul imobiliar

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in crestere in ciuda vestilor proaste din domeniul imobiliar, informeaza presa internationala.

Wall Street inchide in scadere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de miercuri in scadere, pe fondul mentinerii incertitudinii cu privire la politica Fed.

Wall Street inchide indecis

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de marti indecis.

Wall Street inchide in scadere, pe fondul mentinerii incertitudinii cu privire la politica Fed

Bursa de la New York a oscilat miercuri, in contextul in care ultima reuniune a Bancii centrale americane Fed) n-a oferit decat putine indicii suplimentare cu privire la viitorul politicii sale: Dow Jones a scazut cu 0,70%, iar Nasdaq cu 0,38%, transmite AFP.

Wall Street inchide mixt

Bursa de la New York a incheiat sesiunea de marti intr-o nota discordanta, investitorii neprofitand pe deplin de performanta mai multore grupuri de retail care si-au revenit semnificativ dupa patru sesiuni de declin: Dow Jones a scazut cu 0,04%, dar Nasdaq a castigat 0,68%.

Construieste case high-tech din lemn: adreseaza-i intrebarile tale la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se.

Wall Street deschide in crestere, pe fondul unor date pozitive din SUA, China si zona euro

Wall Street a deschis sedinta de tranzactionare in crestere, pe fondul imbunatatirii situatiei pe piata muncii din SUA si de datele peste asteptari privind activitatea din sectorul privat in zona euro si China, potrivit surselor de presa internationale.

Am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile din Bucuresti: care este preferata ta?

In ultimele 3 luni Wall-Street. ro a vizitat cateva dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Bucuresti. Iti propunem sa faci alaturi de noi un tur retrospectiv prin o parte din cladirile emblema ale Romaniei.

Actiunile Microsoft au avansat cu 8%, Wall Street deschizand in urcare

Wall Street a deschis in crestere sedinta de tranzactionare, in timp ce investitorii asteapta un raport privind piata imobiliara, iar oficialii Rezervei Federale FED), Banca Centrala a SUA, se intalnesc la o conferinta organizata in statul Wyoming, potrivit presei internationale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )