Libnet.ro
UNICEF

15:15

Wall Street inchide indecis din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide indecis din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri indecis dupa raportul dezamagitor privind ocuparea fortei de munca din SUA, cu toate aceastea, temerile legate de o schimbare brusca a politicii monetare din SUA au fost diminuate: Dow Jones a pierdut 0,05%, iar Nadaq s-a apreciat cu 0,44%. continuă pe Hotnews

Wall-Street.ro afirma, specialistii din constructii dau note: Isi revine piata din 2014? Care vor fi principalele provocari

Anul 2013 a fost poate unul dintre cele mai dificile pentru piata de constructii de la declansarea crizei, cel putin asa sustin reprezentantii din industrie, insa nici premisele pentru anul nou nu sunt mai optimiste. RO arata ce asteptari.

Legea privind amanarea certificatelor verzi, retrimisa in Parlament. Romania, pe cale sa ramana cu energia scumpa

Presedintele Traian Basescu a retrimis in Parlament spre reexaminare legea prin care o parte a certificatelor verzi este amanata, scrie Hotnews. ro, care citeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Adriana Gaspar, NNDKP: 2014 va fi un an de asteptare

Wall-Street. ro continua seria de interviuri cu avocati de business despre bilantul anului 2013. Raspunde Adriana Gaspar, partener al casei de avocatura NNDKP.

Estimarile la bilant: analistii au nimerit tendintele in 2013, nu si magnitudinea

In ianuarie anul trecut WALL-STREET. RO lua pulsul economiei si verifica nivelul de optimism al analistilor. Se anunta un an stabil, cu o inflatie moderata si o crestere economica modesta, dar asteptarile economistilor au fost depasite, in sensul.

Cluj: Intarziere de pana la 4 ore la cursele aeriene, din cauza cetii

Cinci curse aeriene externe si interne operate, miercuri, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca au intarzieri din cauza cetii, unele chiar de aproape patru ore, relateaza Mediafax.

Arges: 17 elevi, preluati de la scoala de ambulante dupa ce s-ar fi intoxicat din cauza unor bomboane

Saptesprezece elevi de la scoala din comuna Lunca Corbului, judetul Arges, au fost preluati de ambulante, miercuri dimineata, dupa ce li s-a facut rau, cel mai probabil din cauza unor bomboane. Prima ipoteza.

Cluj: Cinci curse aeriene au intarzieri, unele de patru ore, din cauza cetii

Cinci curse aeriene externe si interne operate, miercuri, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca au intarzieri din cauza cetii, unele chiar de aproape patru ore. Reprezentantii Aeroportului.

UPDATE. Cluj: Cinci curse aeriene, ANULATE din cauza cetii.

Cele cinci curse aeriene interne si externe care inregistrau initial intarzieri, miercuri, din cauza cetii de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au fost anulate, iar pe langa acestea alte trei aeronave vor avea intarzieri sau vor fi anulate, transmite Mediafax. Astfel, au fost anulate doua curse Tarom care ar fi trebuit sa aterizeze la Cluj-Napoca la orele 8. 40, respectiv 9. 05, cursa companiei Wizz Air spre Beauvais, care trebuia sa plece la ora 6. 00 si se estima ca va pleca la .

Cluj: Cinci curse aeriene au intarzieri din cauza cetii.

Cinci curse aeriene externe si interne operate, miercuri, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca au intarzieri din cauza cetii, unele chiar de aproape patru ore, transmite Mediafax. Reprezentantii Aeroportului International Avram Iancu Cluj au declarat, miercuri, ca sunt afectate zboruri spre destinatii precum Bucuresti, Paris, Madrid sau Viena. Astfel, au intarzieri doua curse Tarom care ar fi trebuit sa aterizeze la Cluj-Napoca la orele 8. 40, respectiv 9. 05, aeronava .

ALERTA la Sibiu, dupa ce un barbat, angajat al aeroportului, a MURIT din cauza unei forme severe de GRIPA

Medicii sibieni sunt in alerta dupa ce un angajat al Aeroportului din Sibiu a murit din cauza unei forme severe de gripa. Alti doi colegi ai barbatului sunt internati in spital cu aceleasi simptome. Pana can.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )