Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street inchide mixt. Facebook, cea mai mare scadere din ultimii sase ani

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide mixt. Facebook, cea mai mare scadere din ultimii sase ani

Bursa de la New York a inchis mixt sesiunea de joi, tranzactiile fiind dominate de prabusirea actiunilor Facebook cu 18,96%, inregistrand in doua zile cea mai mare scadere din ultimii sase ani. Investitorii au avut insa si motive de incurajare dupa detensionarea razboiului comercial dintre SUA si UE, potrivit AFP: Dow Jones a crescut cu 0,44%, iar Nasdaq a scazut cu 1%. continuă pe Hotnews

Wall Street nchide mixt. Facebook, cea mai mare scadere din ultimii sase ani

Bursa de la New York a inchis mixt sesiunea de joi, tranzactiile fiind dominate de prabusirea actiunilor Facebook cu 18,96%, inregistrand in doua zile cea mai mare scadere din ultimii sase ani. Investitorii au avut insa si motive de incurajare dupa detensionarea razboiului comercial dintre SUA si UE, potrivit AFP: Dow Jones a crescut cu 0,44%, iar Nasdaq a scazut cu 1%.

Eurostat: Romania, tara cu cea mai mare crestere a numarului de angajati in sectorul guvernamental

Romania se afla, alaturi de Ungaria si Slovenia, printre tarile din Uniunea Europeana in care s-a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de angajati in sectorul guvernamental intre anii 2000 si 2016, potrivit datelor furnizate de Eurostat . In.

48 de oameni au murit dupa ce un autobuz supraaglomerat s-a rasturnat intr-o mlastina adanca. Cea mai mare CATASTROFA RUTIERA din istoria ROMANIEI

48 de oameni nevinovati au murit dupa ce un autobuz supraaglomerat a cazut intr-o mlasina adanca pe drumul ce leaga Suceava de Botosani. S-a intamplat in 1980 si este cea mai mare catastrofa rutiera.

48 de oameni au murit dupa ce un autobuz supraaglomerat s-a rasturnat intr-o mlastina adanca. Cea mai mare CATASTROFA RUTIERA din istoria ROMANIEI

48 de oameni nevinovati au murit dupa ce un autobuz supraaglomerat a cazut intr-o mlasina adanca pe drumul ce leaga Suceava de Botosani. S-a intamplat in 1980 si este cea mai mare catastrofa rutiera.

Romnia, Ungaria si Slovenia sunt statele care au nregistrat cea mai mare crestere a numarului de bugetari la nivelul UE

Romania, Ungaria si Slovenia sunt tarile care au inregistrat, in perioada 2000 - 2016, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana a ponderii numarului de salariati in sectorul guvernamental, in timp ce la nivelul Uniunii Europene procentul s-a mentinut aproape stabil, intre 15% si 17% din numarul total de angajati, din anul 2000, arata datele publicate luni de Eurostat, transmite Agerpres. Totusi, in pofida cresterii constante a numarului de bugetari, Romania este inca la distanta de primele clasate.

Vacanta activa, copii fericiti. Cum se distreaza prichindeii vara la cea mai mare gradinita din Baragan

Jocul poate implini un mare rol daca este bine practicat: el deschide copilulului perspectiva universului spre care-l educam si spre care se dezvolta. Acesta este motto-ul dascalilor de la cea mai mare gradinita din judetul Calarasi, unde copiii participa cu bucurie la vacanta activa.

Cea mai mare universitate din tara a intrat in top 200 Shanghai

Universitatea Babes-Bolyai a atins intervalul 151-200 in Academic Ranking of World Universities/ARWU cunoscut si ca rankingul Shanghai al universitatilor, considerat a fi cel mai prestigios clasament international al universitatilor prin prisma indicatorilor de excelenta de educatie si de cercetare folositi in analiza.

Ambasadorul Dan Mihalache, alaturi de designerii romani la cea mai mare expozitie de moda din Marea Britanie (FOTO)

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie a mers saptamana aceasta la Pure London, cel mai important eveniment britanic de moda. Dan Mihalache a discutat acolo cu profesionistii romani din industria modei, care.

Renault Clio detroneaza Skoda Octavia dupa 7 ani: subcompacta franceza a devenit cea mai vanduta masina de import in Romania

Renault Clio s-a comercializat in 2. 826 de unitati in prima jumatate a anului si a devenit cea mai vanduta masina de import in Romania, dupa ce a invins liderul din ultimii 7 ani, Skoda Octavia.

Wall Street a deschis mixt

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )