Libnet.ro
UNICEF

19:45

Wall Street a inchis in teritoriul negativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a inchis in teritoriul negativ

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in teritoriul negativ. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a inchis in teritoriul pozitiv

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in teritoriul pozitiv.

Bursa de pe Wall Street a inchis in crestere puternica

Principalii indici ai bursei de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de joi in crestere puternica, in pofida numarului record de solicitari pentru indemnizatii de somaj, traderii fiind concentrati pe planul de sustinere a economiei de 2. 000 de miliarde de dolari adoptat de Senat si pe alte posibile masuri de stimulare.

Bursa de pe Wall Street a inchis in crestere puternica, sustinuta de planul de stimulare de 2.000 de miliarde de dolari adoptat de Senat

Principalii indici ai bursei de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de joi in crestere puternica, in pofida numarului record de solicitari pentru indemnizatii de somaj, traderii fiind concentrati pe planul de sustinere a economiei de 2. 000 de miliarde de dolari adoptat de Senat si pe alte posibile masuri de stimulare, transmite Reuters.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in apreciere.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani; Indicii de pe Wall Street, cresteri saptamanale record

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters.

Scandia Food spune NU panicii: Nu credem ca vreo tara va opri transportul de alimente

Fabricile Scandia Food din Romania lucreaza la capacitatea necesara pentru a deservi toate cererile clientilor, in timpul pandemiei de Coronavirus, in care conservele sunt la mare cautare in magazine, a declarat, pentru Wall-street. ro, Andrei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )