Libnet.ro
UNICEF

21:30

Wall Street isi accelereaza scaderea, dupa ce bursele europene au inchis in cadere puternica / Principalele ingrijorari raman cotatia petrolului si evolutia Chinei

Hotnews Hotnews,
 Wall Street isi accelereaza scaderea, dupa ce bursele europene au inchis in cadere puternica / Principalele ingrijorari raman cotatia petrolului si evolutia Chinei

Pietele bursiere mondiale au cazut puternic miercuri, prinse in spirala descendenta a cotatiei petrolului si pe fondul ingrijorarilor continue legate de sanatatea economiei mondiale. continuă pe Hotnews

Noua era a localurilor: Razvan Crisan, proprietarul M60, invitatul WALL-STREET 360

Razvan Crisan, prorietarul cafenelei M60, unul dintre cele mai populare locuri din Bucuresti in ultimul an, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360 de marti, ora 12:30. Crisan a mizat din momentul fondarii pe o abordare fara fumat si a.

Noua era a localurilor: intre bulina rosie si fumat |Mihai Ionescu, proprietarul Club A, este invitatul emisiunii WALL-STREET 360

Mihai Ionescu, proprietarul celui mai vechi local din Bucuresti, Club A din Centrul Vechi, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360 de luni, ora 12:30.

RomaniaProfesionista: problemele prioritare din societate pe care Redactia Wall-Street.ro le vrea rezolvate

Wall-Street. ro lanseaza proiectul anului: RomaniaProfesionista . Avand in minte tragedia de la Colectiv, din toamna anului trecut, si schimbarile produse atunci in fiecare dintre noi si in societate, in ansamblu, ne dorim sa fim parte din schimbare.

Iutta, brandul care vinde genti inspirate din folclor, se extinde international si mizeaza pe dublarea businessului

Iutta, unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti de accesorii din piele inspirate din folclorul local, mizeaza pe afaceri de circa 80. 000 de euro anul acesta odata cu extinderea internationala, a declarat pentru Wall-Street. ro, Nicoleta Chirica.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in coborare.

Trei indici de pe Wall Street au inchis in urcare

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in urcare.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Florin Talpes, Bitdefender: Statul roman, neintentionat, dezavantajeaza start-up-urile. Este cu susul in jos

Florin Talpes, CEO si cofondator al Bitdefender, cel mai cunoscut brand romanesc de tehnologie in strainatate, a povestit pentru Wall-Street. ro cum poate Romania sa evolueze de la a fi un important centru de outsourcing la o tara care sustine.

Ce obiective strategice are Ministerul Fondurilor Europene in 2016

Premierul Dacian Ciolos a declarat in fata Parlamentului, la acordarea votului de investitura, ca Romania inregistreaza mari restante in atragerea de fonduri europene din perioada precedenta, exercitiul financiar 2007-2013, cu o restanta de 30% din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )