Libnet.ro
UNICEF

22:45

Wall Street Journal: Cel mai bun acord prost pe tema Brexit-ului. Acordul dnei May e groaznic dar este singurul

Hotnews Hotnews,
 Wall Street Journal: Cel mai bun acord prost pe tema Brexit-ului. Acordul dnei May e groaznic dar este singurul

Majoritatea detaliilor nu sunt controversate. Printre ele se numara prevederile vizand statutul cetatenilor din UE in Marea Britanie si cel al britanicilor care locuiesc in UE, precum si banii cu care Marea Britanie va contribui la bugetul UE in conformitate cu angajamentele asumate inaintea referendumului pe tema Brexit-ului din 2016. Principala ingrijorare e legata de acordul comercial pe o perioada nedefinita cerut de Bruxelles, scrie Wall Street Journal, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Lionel Messi a cstigat trofeul Di Stefano, pentru cel mai bun jucator din campionatul Spaniei n sezonul trecut

Fotbalistul formatiei FC Barcelona, Lionel Messi, a castigat trofeul Di Stefano, decernat cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul trecut.

Angajatii Facebook sunt tot mai demoralizati, arata un sondaj intern citat de Wall Street Journal

Anul dificil pe care l-a avut Facebook, presarat cu diverse scandaluri, a influentat si increderea angajatilor in companie si a schimbat si modul in care acestia isi vad viitorul la Facebook, scrie Wall Street Jornal, citand un sondaj facut in randul angajatilor. De exemplu, doar 52% dintre angajati s-au aratat optimisti in ceea ce priveste viitorul companiei, fata de 84% acum un an.

Ibrahimovic e istorie. Cine e cel mai bun jucator suedez al anului

Dupa ce a dominat vreme de mai bine de un deceniu Gala Premiilor fotbalului suedez, Zlatan Ibrahimovic si-a vazut hegemonia intrerupta.

Topul salariilor, pe judete: Cine sunt cel mai bine platiti angajati din Romania

Salariul este principalul criteriu in functie de care romanii isi aleg cariera, angajatorul si chiar orasul in care vor sa locuiasca si sa lucreze. Bucurestiul ofera cele mai mari salarii, urmat de Cluj si Timis. La nivel de industrii, cele mai mari.

BET, cel mai performant indice al bursei

Inregistrand o apreciere de 0,69%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 noiembrie, indicele BET, referinta pietei noastre de capital, ce cuprinde cele mai lichide cincisprezece companii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cu exceptia celor cinci SIF-uri, reprezinta cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre cei analizati, in perioada mentionata.

Cel mai critic raport MCV: Opt recomandari suplimentare din partea Comisiei, printre care stoparea legilor Justitiei

Comisia Europeana recomanda Romaniei, in raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare, sa suspende imediat punerea in aplicare a legilor justitiei si a ordonantelor de urgenta ulterioare si sa le revizuiasca tinand seama pe deplin de.

De ce nu recicleaza romanii si cum putem scapa de infringement pana in 2020?

Romania are al treilea cel mai slab procentaj de colectare al deseurilor din Uniunea Europeana, iar gunoaiele gasite, adesea, pe strazi, la colturile blocurilor si in mediul inconjurator reflecta problemele in gestionarea lor. Lipsa de informare a.

Black Friday 2018: Afla LIVE reducerile oferite in acest moment, de la iPhone X pana la BMW i8

Black Friday 2018 este cel mai asteptat eveniment al anului pentru impatimitii de reduceri, acestia luand cu asalt site-urile si magazinele retailerilor din Romania in cautarea celor mai bune oferte. Va prezentam mai jos, LIVE, care sunt principalele.

Black Friday: eMAG a scos la vanzare un set de 82 de icoane pentru echiparea unei intregi biserici

Mai sunt cateva ore pana cand eMAG va da startul editiei din acest an a evenimentului Black Friday. Retailerul nu a prezentat inca toate produsele care se vor bucura de reduceri, asa ca ne-am gandit care ar fi cel mai iesit din comun articol pe care il.

Primele reduceri anutate la eMAG de Black Friday 2018

EMAG , cel mai mare retailer online din Romania, a anuntat primele produse care se vor afla la reduceri incepand de maine dimineata. Astfel, compania va oferi laptop-uri, ceasuri, televizoare dar si telefoane cu reduceri de pana la 60%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )