Libnet.ro
UNICEF

09:00

Wall Street, scadere majora sub efectul coronavirus: Dow Jones pierde 3,56%

Hotnews Hotnews,
 Wall Street, scadere majora sub efectul coronavirus: Dow Jones pierde 3,56%

Bursa din New York a inchis in scadere, la randul sau, luni, afectata de pierderile de pe bursele asiatice si europene, sub influenta raspandirii in mai multe regiuni ale lumii a epidemiei de coronavirus. Dow Jones a pierdut 3,56%, iar Nasdaq 3,71%. Pentru Dow si SP-500 aceasta este cea mai mare scadere procentuala intr-o singura sesiune din februarie 2018. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Cum ae155;i poe155;i recupera o parte din bani daca anulezi calatoria catre Italia

Nu exista an prezent nicio interdice155;ie de calatorie implementata an aviae155;ie an Italia, deci nu oferim compensae155;ii pentru pasageri, daca doresc sa ae153;i anuleze zborurile, au declarat oficialii Wizz Air, pentru Wall-Street. ro.

Coronavirus: 2592 de decese an China

Bilanapoundul epidemiei de pneumonie virala a ajuns luni 2. 592 de decese an China continentala dupa anunapoundarea a 150 de decese suplimentare, au informat autoritaapoundile sanitare chineze, raportacentnd an acelaa159;i timp o scadere a numarului de noi contaminari.

Coronavirus: Primul deces an Italia. Epidemia se agraveaza an nordul tarii, cu 16 cazuri raportate antr-o singura zi

Un italian an vacentrsta de 78 de ani care fusese testat pozitiv la coronavirus a decedat, a anunapoundat vineri ministrul italian al Sanataapoundii, fiind primul deces cauzat de aceasta pneumonie virala an Italia. a142;n acelaa159;i timp, epidemia de coronavirus s-a.

Coronavirus: Primul caz raportat an sudul Italiei

Autoritaapoundile italiene au anunapoundat primul caz de coronavirus anregistrat an sudul apoundarii, la o femeie originara din Bergamo, la nord-vest de Milano, care se afla an vacanapounda la Palermo Sicilia). Prea159;edintele regiunii Sicilia, Nello Musumeci, a confirmat.

CORONAVIRUS |Cum arata un magazin din Italia dintr-o zona de la sute de kilometri distane155;a de focar

Cree153;terea numarului de persoane infectate cu coronavirus an Italia a indus o stare de panica in racentndul multor locuitori, indiferent ca se afla sau nu an zonele an care au fost anregistrate cazuri. Acee153;tia au luat cu asalt supermarketurile, lasacentnd.

Coronavirus: Italia anunapounda al cincilea deces an nordul apoundarii a159;i 219 cazuri confirmate. Mijloace de transport blocate

O a cincea persoana a decedat an Lombardia, an nordul Italiei, dupa ce a fost infectata cu coronavirus, an timp ce numarul cazurilor confirmate de contagiere a ajuns la 219, a informat marapoundi a159;eful Protecapoundiei Civile, Angelo Borrelli, antr-o conferinapounda.

Coronavirus an Coreea de Sud: Samsung anchide temporar o fabrica. Numarul cazurilor de infectare a ajuns la 433

Samsung Electronics, cel mai important producator de smartphone-uri din lume, a declarat sacentmbata ca un caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat la fabrica sa de telefoane mobile din oraa159;ul sud-estic Gumi, ceea ce a cauzat anchiderea acesteia.

Coronavirus: un al doilea deces raportat an Italia, unde noua oraa159;e au anchis barurile, a159;colile a159;i alte locuri publice

O a doua persoana testata pozitiv pentru noul coronavirus a murit an Italia, unde pacentna an prezent au fost raportate 29 de cazuri de contaminare, dintre care 27 an Lombardia a159;i doua an Veneto.

Coronavirus: Xi Jinping mulapoundumea159;te Fundaapoundiei Gates pentru sprijinul sau financiar

Prea159;edintele chinez Xi Jinping a redactat o scrisoare an care aa159;i exprima gratitudinea faapounda de Fundaapoundia BillMelinda Gates pentru angajamentul sau financiar generos an lupta ampotriva noului coronavirus.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )