Libnet.ro
UNICEF

05:00

Washington Post: Trump si Kim au obtinut ce-au vrut. Restul lumii, nu prea

Hotnews Hotnews,
 Washington Post: Trump si Kim au obtinut ce-au vrut. Restul lumii, nu prea

Substanta intalnirii lipseste cu desavarsire. Hartia semnata reitereaza niste angajamente vagi anterioare. Ea promite denuclearizarea, exact ca si in trecut, dar fara nici un fel de substanta, tot ca in trecut. Se intelege din ea ca acum vor avea loc noi discutii despre alte discutii, dar discutii SUA-Coreea de Nord au mai existat si inainte. Daca oricare alt presedinte american, republican ori democrat, ar fi iesit de la un asemenea eveniment, la care s-a cedat atat de mult si s-a primit in schimb atat de putin, el ar fi fost facut de rusine si, probabil, demonizat, potrivit The Washington Post, citat de Rador. Frankfurter Allgemeine Zeitung: Scepticism dupa show-ul lui Trump din Coreea de Nord . continuă pe Hotnews

Summit istoric Donald Trump - Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un au programata astazi, in Singapore, o intalnire la nivel inalt, cei doi oficiali avand in plan sa discute, in principal, despre denuclearizarea peninsulei coreene si mecanismele de mentinere a pacii. Reuniunea este planificata sa aiba loc la hotelul Capella din insula Sentosa. Ambii presedinti au sosit in Singapore duminica. Ieri, presa de stat nord-coreeana a anuntat ca Phenianul vrea sa stabileasca o noua relatie cu SUA, manifestand astfel o schimbare majora de ton dupa ani de animozitati. Si Donald Trump si-a exprimat optimismul in asteptarea acestui moment considerat istoric. Trump spera ca primul summit SUA-Coreea de Nord va declansa un proces de pace care va culmina cu renuntarea Phenianului la inarmarea nucleara.

Trump-Kim-o zi pana la intalnirea istorica

Donald Trump si Kim Jong Un isi pregatesc astazi, la Singapore, strategia in vederea summitului istoric, in cautarea unui dificil compromis in vederea denuclearizarii Coreei de Nord, relateaza AFP.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-Un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

NYT: Ce s-a ntmplat la summitul Donald Trump - Kim Jong-un si de ce conteaza

Intalnirea pe care presedintele SUA, Donald Trump, a avut-o cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, contine o serie de angajamente in sensul imbunatatirii relatiilor bilaterale si, chiar daca nu sunt prevazute masuri concrete, lansarea dialogului reprezinta un pas semnificativ, observa New York Times, preluat de Mediafax.

intalnire istorica Trump - Kim Jong-un. Cei doi lideri au semnat un document (VIDEO)

Intalnirea istorica dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, informeaza agentiile internationale. Nu este clar, insa, ce au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2489 seconds )