Libnet.ro
UNICEF

16:45

webPR Ghid TOP 10: a aparut topul celor mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri si evenimente din Romnia

Hotnews Hotnews,
 webPR Ghid TOP 10: a aparut topul celor mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri si evenimente din Romnia

Ghidul TOP 10 se afla la prima editie si prezinta preferintele cititorilor platformei de timp liber Zile si Nopti, care au votat cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri si evenimente din 18 orase din Romania. S-a votat timp de o luna, iar Zile si Nopti a centralizat rezultatele si a realizat Ghidul TOP 10, o premiera pentru tara noastra. continuă pe Hotnews

FOTO Topul celor mai frumoase palate ale Romaniei. Povestile cladirilor de lux cu care se mandresc mereu romanii

Marile palate din orasele Romaniei ofera localnicilor numeroase motive de mandrie. Sunt atractii turistice importante, chiar daca adapostesc sedii ale unor institutii publice.

Topul celor mai compatibile perechi de zodii. Se iubesc intens toata viata

Relatia de cuplu este sortita esecului daca partenerii nu sunt compatibili. Iar zodiile sub semnul carora ne nastem ofera indicii in acest sens. Sunt perechi de zodii intre care exista o.

A aparut Ghidul TOP 10 al celor mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri si evenimente din 18 orase din Romania

Ghidul TOP 10 se afla la prima editie si prezinta preferintele cititorilor platformei de timp liber Zile si Nopti, care au votat cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri si evenimente din 18 orase din Romania. S-a votat timp de o luna, iar Zile si Nopti a centralizat rezultatele si a realizat Ghidul TOP 10, o premiera pentru tara noastra.

Top 10 cele mai sigure tari in cazul unui razboi mondial

In contextul conflictelor militare de la nivel mondial a fost realizat un top al celor mai sigure zece tari in cazul izbucnirii unui razboi de amploare. Realizatorii topului au tinut cont, in principal, de.

Top-ul celor mai economice masini diesel

Desi scandalul Volkswagen a zdruncinat piata auto, motoarele diesel raman printre cele mai populare din Europa. Economia de combustibil si performantele sunt principalele calitati ale motoarelor diesel pe.

Top 10 bancuri conjugale. Ce trebuie sa faca un barbat pentru a avea o casnicie fericita

Experientele din viata de cuplu sunt o sursa inepuizabila de inspiratie pentru creatorii de bancuri. Adevarul va prezinta o selectie cu cele mai amuzante bancuri care au sotii si sotiile in prim-plan.

Top 10 curiozitati despre fibra de carbon

Daca intrebam aleatoriu cativa soferi despre fibra de carbon, cu siguranta acestia ar raspunde ca cel mai des utilizata este in industria auto, insa realitatea arata altfel. In cazul in care nu stiati, doar 1% din productia totala de fibra de carbon la.

Un roman, pe lista celor mai cautati infractori de catre FBI, dupa comiterea unui jaf care i-a ingrozit pe americani (VIDEO)

FBI ofera o recompensa de 10. 000 de dolari pentru prinderea unui roman, cautat de ani de zile in Statele Unite ale Americii. Anchetatorii sustin ca impreuna cu alti doi indivizi ar fi legat o femeie si pe.

Povestile celor mai cunoscuti spioni din istorie. De la aventurierul Casanova la fermecatoarea Mata Hari

Inca din cele mai vechi timpuri, regii si conducatorii de armate au incercat sa fie cu un pas inaintea dusmanilor si sa afle informatii esentiale din taberele acestora, care sa le ofere un avantaj in caz de razboi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )