Libnet.ro
UNICEF

19:16

webPR incepe Expo Shop, evenimentul care iti arata viitorul industriei de retail. 9-11 octombrie, la Romexpo

Hotnews Hotnews,
 webPR incepe Expo Shop, evenimentul care iti arata viitorul industriei de retail. 9-11 octombrie, la Romexpo

O noua editie de amploare a EXPO SHOP, singura expozitie dedicata industriei de retail din sud-estul Europei, se desfasoara intre 9 si 11 octombrie, la Romexpo. Cei mai mari producatori si distributori internationali din industria de retail vin in Pavilionul C1 de la Romexpo sa prezinte echipamente si tehnologii de ultima generatie, oferind o experienta de neuitat vizitatorilor. continuă pe Hotnews

Ceaiul care iti prelungeste viata. Sigur il ai in bucatarie

Exista un ceai care iti prelungeste viata. Ceaiul de musetel scade procentul de deces oricare ar fi cauza cu aproape 29%, arata studii recente. Beneficiile ceaiului de musetel trataeaza.

Ai probleme cu somnul? Cinci moduri in care iti poti imbunatati rutina de culcare

Conform National Sleep Foundation, aproximativ 40% din populatia Statelor Unite se sonfrunta cu tulburari ale somnului. Lipsa odihnei are efecte negative asupra fizicului si psihicului atat pe termen scurt cat si pe termen lung. The Guardian propune 5 moduri in care iti poti imbunatati somnul.

Care sunt cele mai mari obiecte din Universul vizibil

Pe langa plante, stele, galaxii sau gaurii negre, Universul mai gazduieste si alte obiecte cosmice. Iata o lista cu cele mai mari obiecte care iti arata cat de fascinant poate fi.

Cea mai simpla tehnica prin care iti poti imbunatati memoria

Oamenii de stiinta au descoperit un truc care promite sa-ti imbunatateasca capacitatea de a memora informatii. Iata ce trebuie sa faci. Se pare ca strategia prin care putem sa avem un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )