Libnet.ro
UNICEF

17:45

webPR: Nicu Covaci vorbeste pentru prima data despre Dan Andrei Aldea: Este un interpret care poate provoca live cele mai intense stari emotionale, si de fapt in asta consta arta!

Hotnews Hotnews,
 webPR: Nicu Covaci vorbeste pentru prima data despre Dan Andrei Aldea: Este un interpret care poate provoca live cele mai intense stari emotionale, si de fapt in asta consta arta!

Nicu Covaci vorbeste despre festivalul WolfBlues ce isi propune sa completeze lista acestor genuri muzicale de calitate si se adreseaza atat publicului cunoscator, amator de blues autentic, cat si fanilor muzicii rock sau rock'n'roll - prin participarea unor artisti consacrati ai muzicii rock care vor oferi un repertoriu de blues, moment inedit pentru cariera lor muzicala. continuă pe Hotnews

Economia Romaniei ar putea trece pentru prima data de pragul de 200 miliarde euro in 2019-2020

Economia Romaniei ar putea trece pentru prima data de pragul de 200 miliarde euro la sfarsitul acestui deceniu, daca ritmul de crestere din urmatorii 2-3 ani se mentine. PIB-ul a depasit un alt prag, cel de 150 miliarde euro in 2014.

Dobanzile pentru obligatiunile germane pe 10 ani au coborat sub zero pentru prima data

Randamentul pentru obligatiunile guvernamentale germane pe zece ani a coborat marti, pentru prima data in istorie, sub nivelul zero, informeaza AFP.

Pentru prima data in istorie, Disney introduce un cuplu gay intr-un desen animat: O randunica de mare devine dintr-un EL, o EA (VIDEO)

Schimbari majore si in lumea desenelor animate. Totul a pornit in urma declansarii pe retelele de socializare a sustinatorilor homosexualitatii a campaniei GiveElsaAGirlfriend Dati-i Elsei o.

Dobanzile pentru obligatiunile germane pe 10 ani au coborat sub zero

Randamentul pentru obligatiunile guvernamentale germane pe zece ani faimoasele bund) a coborat ieri, pentru prima data in istorie, sub nivelul zero, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Nicu Covaci nu mai vrea sa stie nimic de dosarul sau de la Securitate: Sunt convins ca in acest dosar ar aparea si membri ai formatiei si alti apropiati

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a acordat un interviu pentru portalul Wolf Blues, care promoveaza prima editie a festivalului de blues care se va desfasura la Garana.

Avansul pentru Prima Casa s-ar putea majora cu 5%. incercam sa directionam cererea foarte mare catre acele persoane care au nevoie de ajutor

Autoritatile au luat in calcul o crestere cu 5% a avansului pentru creditele Prima Casa. Aceasta decizie ar veni in contextul in care cererea pentru creditele Prima Casa a explodat anul acesta, ia.

Cu cat s-ar putea mari avansul pentru Prima Casa

Avansul pentru creditele Prima Casa ar putea creste peste nivelul de 5%, cat este acum. E una dintre variantele luate in calcul de autoritati, care analizeaza modul in care va continua programul gu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )