Libnet.ro
UNICEF

00:06

West Side Story a stralucit pe scena Festivalului National de Teatru

Adevărul Adevărul,
West Side Story a stralucit pe scena Festivalului National de Teatru

SUCCES Musicalul produs in premiera de Festivalul National de Teatru si regizat de Razvan Mazilu a fost spectacolul-vedeta al acestui weekend, fiind aplaudat indelung la final. continuă pe Adevărul

Nu ratati azi in FNT! West Side Story si Victor sau copiii la putere, atractiile serii

Cea de-a 24-a editie a Festivalului National de Teatru FNT) s-a deschis aseara la Teatrul National din Bucuresti TNB), cu vernisajul expozitiei Doina Levintza: Costumul de teatru De la schita la mircol.

Oana Pellea citeste din Stanislavski in cadrul Festivalului National de Teatru

Trei lucrari esentiale pentru istoria teatrului publicate la Editura Nemira vor fi lansate joi, 30 octombrie, in Festivalul Natiobal de Teatru: Munca actorului cu sine insusi vol. 2, de K. Stanislavski, Spatiul gol, de Peter Brook, Teatru si ritual. Scrieri esentiale, de J. Grotowski.

Nu ratati azi in FNT! Radu Beligan si Dan Puric, pe scena festivalului

Cea de-a 24-a editie a Festivalului National de Teatru FNT) se afla in plina desfasurare la Bucuresti, aducand in programul zilei de azi spectacole indragite de public, printre care Lectia de violoncel, cu Radu Beligan, si Suflet romanesc, un one-man show cu Dan Puric.

Programul Festivalului National de Teatru, in weekend

Cod rosu pentru iubitorii de teatru din Capitala: a inceput Festivalul National de Teatru. Iata ce puteti vedea in acest weekend: .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )