Libnet.ro
UNICEF

00:07

Western Digital cumpara cu 19 miliarde dolari compania SanDisk

Hotnews Hotnews,
 Western Digital cumpara cu 19 miliarde dolari compania SanDisk

La doar cateva zile dupa ce Dell a anuntat ca va cumpara EMC, pentru 67 miliarde dolari, o alta tranzactie de proportii a fost perfectata. Western Digital va cumpara SanDisk pentru 19 miliarde dolari, urmand sa rezulte un gigant al stocarii de date. Companiile care au bani - precum WD - isi consolideaza pozitia prin achizitii, in timp ce SanDisk isi asigura viitorul din punct de vedere financiar, dupa o perioada grea. continuă pe Hotnews

Western Digital achizitioneaza SanDisk pentru 19 miliarde dolari

Western Digital Corporation si SanDisk Corporation anunta, prin intermediul unui comunicat de presa, incheierea unui proces de achizitie a SanDisk de catre Western Digital.

Western Digital a cumparat SanDisk cu o suma fabuloasa

Cea mai mare achizitie din domeniul tehnologic de anul acesta ar putea fi facuta de cei de la Western Digital care tocmai au confirmat achizitia SanDisk. La doar cateva zile dupa ce Dell a anuntat ca achizitioneaza EMC Corporation cu 67 de miliarde de dolari, cei de la Western Digital au anuntat oficial propria achizitia [] Western Digital a cumparat SanDisk cu o suma fabuloasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

isi incepe drumul pe bursa. Cum arata viitorul companiei de 10 miliarde dolari si cat de mult conteaza latura emotionala

A intrat pe bursa de la New York, iar interesul este foarte mare pentru o companie exclusivista aflata in fata unei dileme. Cum sa aiba rezultate financiare bune, dar sa nu dilueze exclusivitatea marcii? a vandut sub 7. 500 de masini anul trecut cand a avut si profit de 300 milioane dolari, iar cel mai scump model costa peste un milion de dolari si poate fi cumparat doar de cei care au deja un . In strategia de listare compania a mizat mult pe partea emotionala, fiindca este esentiala. Un om de 70 de ani pare batran intr-o Toyota, dar tanar intr-un , spune un profesor citat de The Guardian.

Deutsche Bank a platit din greseala 6 miliarde dolari unui fond de hedging din SUA

Divizia de schimb valutar a Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, a platit din greseala unui fond de hedging din SUA circa 6 miliarde de dolari, in luna iunie, banii fiind recuperati o zi mai tarziu, a declarat o persoana apropiata situatiei, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )