Libnet.ro
UNICEF

17:01

Whats Up loveste din nou. Ce a putut sa faca Marius Ivancea noaptea trecuta, intr-un club din Bucuresti

Playtech Playtech,
Whats Up loveste din nou. Ce a putut sa faca Marius Ivancea noaptea trecuta, intr-un club din Bucuresti

Whats Up o tine din scandal in scandal. Dupa ce in urma cu doua saptamani a ajuns la politie pentru ca si-ar fi agresat iubita, artistul a comis-o din nou. De aceasta data a avut un conflict cu bodyguarzii unui club, care au trebuit sa intervina dupa ce Whats Up a lovit geamurile localului cu . continuă pe Playtech

Polonia sfideaza din nou Bruxellesul: Parlamentul voteaza o lege care sanctioneaza judecatorii care se opun reformelor in Justitie

Polonia sfideaza din nou Bruxellesul: Camera deputatilor a aprobat vineri o lege care permite sanctionarea judecatorilor care se opune reformelor judiciare, un proiect denuntat de opozitie drept o amenintare la adresa statului de drept, scrie AFP.

Prognoza meteo revizuita pentru Craciun si Revelion. Vremea se raceste din nou, dar nu vom avea ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru Craciun si Revelion. Se anunta o usoara racire a vremii, dar temperaturile vor fi in continuare mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada. Ninsorile se vor semnala doar la altitudini de peste 1. 800 de metri. Prognoza meteo pentru Craciun Pana pe 20 decembrie, .

Ioana si Ilie Nastase planuiesc din nou nunta. Cand va avea loc si ce rochie va purta mireasa

Ilie Nastase a avut parte numai de povesti de iubire intortocheate. Cu toate astea, pana acum a reusit sa iubeasca si sa se desparta cu aceeasi pasiune. Asa este si in cazul Ioanei, cea de-a cincea sotie a fostului tenisman. Ioana si Ilie Nastase planuiesc din nou nunta Daca, cu ceva vreme in urma, va .

SCANDAL DE PROPORTII! Whats Up si-a iesit, din nou, din minti! A dat dovada de o VIOLENTA IESITA DIN COMUN. Martorii au inghetat de frica (FOTO)

Whats Up a fost coplesit de probleme in ultima vreme. ANTONIA A VORBIT DESPRE DESPARTIREA DE ALEX VELEA! S-A iNTAMPLAT DUPA ANI DE RELATIE! INCREDIBIL CE A PUTUT SA-I FACA Dupa.

CSM incearca, din nou, sa-si aleaga un presedinte

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se reuneste, miercuri, pentru a incerca, iar, sa-si aleaga noul lider. Pe 10 decembrie, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a amanat alegerea unui nou presedinte, dupa ce la votul pentru desemnarea Nicoletei Margareta Tint a iesit de doua ori egalitate - 9 voturi pentru, 9 impotriva si un vot nul.

Faze tari: Surpriza de care a avut parte o ospatarita. A primit un bacsis de 1.200 de dolari; Cum a ajuns trenul din nou la moda

Uite care e cea mai tare meserie de sezon! Veronika Gentile, din Australia, a descoperit cea mai tare meserie de sezon. Ea e platita cu 15 euro 72 de lei) pe ora sa. Un barbat a construit o falsa granita Rusia-Finlanda, taxand emigrantii cu 11. 000 de dolari. Autoritatile ruse au arestat un barbat acuzat ca a construit o granita falsa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )