Libnet.ro
UNICEF

07:15

Whatsapp a cazut din nou. Milioane de utilizatori nu au putut utiliza aplicatia

Antena3 Antena3,
Whatsapp a cazut din nou. Milioane de utilizatori nu au putut utiliza aplicatia

Aplicatia WhatsApp a avut din nou probleme, dupa ce miercuri o serie de defectiuni serioase au impiedicat folosirea acesteia de catre milioane de utilizatori din toata lumea. Problemele aplicatiei. continuă pe Antena3

Catalin Crisan, din nou indragostit. Cantaretul este pregatit sa mearga din nou in fata altarului

Catalin Crisan este pregatit sa calce din nou in fata altarului. Dupa doua casatorii esuate, cantaretul a intalnit din nou dragostea. Artistul are o relatie de mai bine de un an,.

Anca Pandrea a ajuns din nou pe mana medicilor

Anca Pandrea a ajuns din nou pe mana medicilor. Actrita nu-si mai facuse analizele de ani buni, desi ar fi trebuit sa si le repete periodic, intrucat are probleme cu coagularea sangelui,.

Denisa Manelista, din nou in stare grava. Medicii romani au spus ca nu pot face nimic ca sa o salveze (FOTO)

Denisa Manelista, in varsta de 27 de ani,a fost din nou la control si, din pacate, starea ei de sanatate este din nou aflata in declin. Medicii au fost surprinsi de progrele pe care le-a f.

CEJ va judeca din nou dreptul de a fi uitat din rezultatele cautarilor online

Dreptul de a fi uitat al unei persoane, respectiv dreptul acesteia de a cere ca numele sau sa fie exclus din rezultatele cautarilor online, va fi dezbatut din nou la Curtea Europeana de justitie CEJ), dupa ce Google a respins patru solicitari, informeaza Reuters.

PSD si ALDE pun din nou stapanire pe companiile de stat

Partidul Uniunea Salvati Romania avertizeaza ca mai multe companii de stat, printre care Tarom si CEC Bank, risca sa ajunga din nou sub controlul direct politic al PSD si ALDE, prin excluderea lor de pe lista firmelor obligate sa respecte regulile de transparenta in guvernanta corporativa.

Catalin Radulescu, poreclit deputatul mitraliera, s-a facut din nou de ras, dupa ce a incercat sa agate o tanara pe Facebook

Catalin Radulescu, supranumit deputatul mitraliera in urma declaratiilor sale controversate, loveste din nou. Politicianul a incercat sa o agate pe Facebook pe Liliana.

E ALERTA iN TOATA LUMEA! ROMANIA, DIN NOU AFECTATA DE ATACURILE CIBERNETICE! (HARTA ATACULUI iN TIMP REAL)

UPDATE: Topul tarilor al caror calculatoare declanseaza atacul cibernetic. Romania se afla in acest top. Un nou atac cibernetic la scara mare afecteaza sute de mii de.

Grecia, din nou in recesiune

Economia Greciei a revenit in recesiune in primul trimestru din acest an, din cauza incertitudinilor provocate de intarzierea finalizarii celei de-a doua revizuiri a acordului de asistenta financiara acordat tarii de creditorii europeni.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )