Libnet.ro
UNICEF

01:05

WhatsApp a picat. Care sunt cele mai mari probleme

Playtech Playtech,
WhatsApp a picat. Care sunt cele mai mari probleme

WhatsApp are probleme de functionare. Cei mai multi utilizatori se plang ca nu pot trimite mesaje si nici nu le pot primi pe ale altora. WhatsApp nu are probleme prea des, dar acum pare sa fie unul dintre momentele dificile pentru cel mai popular serviciu de chat. Circa 42% din utilizatori experimenteaza dificultati in primirea []. continuă pe Playtech

Cele mai mari probleme de la metrou cu care bucurestenii se confrunta zilnic

Conducerea Metrorex, companie care asigura transportul in subteran in Capitala, prezinta mai multe probleme. Directorul Marin Aldea a fost acuzat de incompetenta si de proasta gestionare a.

Acestea sunt cele mai toxice cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi

Afla care sunt cele mai toxice cupluri zodiacale, care nu au nicio sansa de a fi impreuna. Rac si Leu Cu personalitati diferite, acesti nativi nu vor reusi sa ajunga la un consens vreodata. Asta pentru.

FOTO Cat de lungi sunt cozile pentru iPhone X, in cele mai mari orase din lume

In fiecare an, odata cu lansarea celei mai noi generatii de iPhone, lumea incepe sa fie extrem de nerabdatoare si astfel se formeaza cozi uriase. in cele mai mari orase din lume, acolo unde, de regula, lumea are bani sa isi schimbe iPhone-ul anual, se poate observa acest fenomen in toata splendoarea lui.

Cei mai fericiti angajati. Care este institutia din Romania care ofera cele mai MARI salarii

Daca in urma cu ceva timp sectorul privat era recunoscut pentru salariile avantajoase oferite, iata ca lucrurile s-au schimbat. Sectorul public a devenit din ce in ce mai atractiv. Daca se.

Concedieri pe banda la una dintre cele mai mari companii din Romania

Concedieri pe banda rulanta la una dintre cele mai mari companii din Romania. Mai multi romani urmeaza sa fie disponibilizati, printr-un program de reorganizare a companiei. Electrica a anuntat.

Faze tari: A fost descoperita una dintre cele mai mari zburatoare de pe Pamant. A trait in urma cu 70 de milioane de ani si avea marimea unui avion; Doi pasageri care nu se cunosteau au facut sex in avion, chiar pe scaunele lor; Extraterestrii ar putea s

Caz medical extrem de rar si o poveste neobisnuita: o femeie a nascut simultan doi copii cu parinti diferiti. Un caz extrem de rar in care o femeie a devenit insarcinata in timp ce era insarcinata i-a contrariat pe medicii. Un barbat a incercat sa desfaca o sticla de bere cu un spray lacrimogen, intr-un cinematograf. Desi in cinematografele din Germania este interzis sa consumi alcool, un barbat a incercat sa desfaca.

Concedieri pe banda la una dintre cele mai mari companii din Romania. Conducerea face lista neagra

Mai multi angajati Electrica vor fi disponibilizati, dupa ce a fost aprobat un program de concendieri colective, valabil pana la 31 decembrie 2019, care face parte din planul de reorganizare al societatii,.

Clasamentul celor mai norocoase zodii! Care sunt cele care au tras lozul cel mare!

Fiecare zodie este norocoasa intr-o masura mai mare sau mai mica. De aceea, ne-am gandit sa iti spunem cum arata clasamentul zodiilor, in functie de cat de norocoase sunt. In cercurile astrologice se crede ca.

Care sunt preferintele romanilor in materie de fashion online

Categoria fashion este unul din domeniile cu cele mai mari cresteri prognozate in comertul online, romanii fiind tentati de diversitatea ofertelor si noutatea produselor. De asemenea, clientii interesati de articole vestimentare si accesorii apeleaza din ce in ce mai des la cumparaturile prin intermediul aplicatiilor pentru telefoanele mobile.

Cum a fondat o antreprenoare unul dintre cele mai mari si longevive targuri de design: povestea si planurile V for Vintage

Nu are experienta in zona de design, din contra a lucrat in publicitate si comunicare, insa in urma cu noua ani organiza primul targ de design romanesc si cultura vintage, ce avea sa devina un punct de reper pentru aceasta industrie. Am stat de vorba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )