Libnet.ro
UNICEF

17:00

Whirlpool isi inchide fabrica din Napoli

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Whirlpool isi inchide fabrica din Napoli

Italia nu ii mai acorda subventii companiei americane Guvernul italian va renunta la subventiile acordate producatorului american de electrocasnice Whirlpool Corp. , din cauza deciziei companiei americane de a-si inchide fabrica din Napoli, conform vicepremierului de la Roma, Luigi Di Maio, citat de postul de radio RTL. continuă pe Ziarul Bursa

Whirlpool isi inchide fabrica din Napoli

Italia nu ii mai acorda subventii companiei americane Guvernul italian va renunta la subventiile acordate producatorului american de electrocasnice Whirlpool Corp. , din cauza deciziei companiei americane de a-si inchide fabrica din Napoli, conform vicepremierului de la Roma, Luigi Di Maio, citat de postul de radio RTL.

Aston Martin a inaugurat noua fabrica din Tara Galilor: primele prototipuri ale SUV-ului DBX au iesit pe poarta uzinei din St Athan

Aston Martin a inaugurat noua sa uzina din Tara Galilor, acolo unde va fi produs primul SUV al companiei. DBX va fi lansat pana la sfarsitul anului 2019, iar primele prototipuri au iesit deja pe poarta fabricii din St Athan.

Republica Moldova isi recheama ambasadorul din SUA pentru consultari. Care ar fi motivul real (FOTO)

Guvernul condus de Maia Sanda l-a rechemat pe ambasadorul Republicii Moldova din Statele Unite pentru consultari, se arataintr-o postare de pe Facebook, de miercuri, a blocului electoral ACUM, condusde.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )