Libnet.ro
UNICEF

01:05

WHO IS ROMANIA este noua serie video prin care Tessa Dunlop ne promoveaza tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 WHO IS ROMANIA este noua serie video prin care Tessa Dunlop ne promoveaza tara

Who is Romania este o serie unica de filme destinate platformelor social-media, cu scopul de a promova Romania intr-o maniera inovatoare si pentru a face cunoscute publicului international personalitati romanesti cu destine remarcabile, transmite un comunicat de presa trimis la redactie. continuă pe Ziarul Bursa

Camera Deputatilor a adoptat doua proiecte USR prin care este redusa birocratia si sunt sprijiniti antreprenorii

Camera Deputatilor a adoptat marti, decizional, doua proiecte de lege, din pachetul de cele sapte initiative legislative ale deputatului USR Claudiu Nasui, prin care va fi redusa birocratia si sprijiniti antreprenorii. Pentru a intra in vigoare, ele mai trebuie doar sa fie promulgate. Unul dintre proiecte abroga Legea 121990, care instituia obligatia depunerii declaratiei privind adaosul comercial. A doua propunere de lege modifica Legea societatilor comerciale, in sensul eliminarii actiunii in opozitie a ANAF, ceea ce va permite functionarea mai usoara a firmelor, transmite USR intr-un comunicat de presa, conform news. ro.

ALDE: Romania este la coada clasamentului alocarilor din PIB pentru revenirea economiei

ALDE sustine, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, faptul ca Romania este la coada clasamentului alocarii din PIB pentru revenirea economiei, dupa pandemia de coronavirus.

Care este noua functie de la Spotify care-ti face viata mai usoara

Batalia dintre Spotify si Apple Music continua. Cele doua servicii de muzica adauga deseori caracteristici aparent inspirate de concurenta lor. Cea mai recenta este cautarea dupa versuri.

Romania isi chinuie copiii: Calvarul prin care trec de 4 luni componentii unui club din Campina

Sportul romanesc e guvernat, din pacate, de oameni care dau bine din gura, insa cand e vorba sa faca ceva concret pentru acest domeniu, dispar din peisaj.

Ce s-a intamplat azi in Romania si Turcia! 5 octombrie, ziua care a uluit specialistii ANM

Dupa ce temperaturile au ajuns in weekend la 31-32 de grade in tara, luni vremea a fost si mai calda, cu maxime de 34 de grade celsius in sud, 29 de grade la Brasov, si 26 de grade la Predeal, adica cu 10 grade mai mult decat cele normale pentru aceasta perioada. Ce s-a intamplat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )