Libnet.ro
UNICEF

08:45

Wienerberger: Evolutia pietei locale de zidarie din 2013 indica tendinta de stabilizare a acesteia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wienerberger: Evolutia pietei locale de zidarie din 2013 indica tendinta de stabilizare a acesteia

Datele disponibile pana in acest moment legat de evolutia pietei de zidarie in 2013 indica un trend de stabilizare pentru prima data dupa 4-5 ani de scadere continua, sustin reprezentantii companiei Wienerberger Sisteme de Caramizi. continuă pe Ziarul Bursa

Evolutia pietei muncii din SUA aduce avans la bursele internationale

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent vineri, dupa ce ArcelorMittal a raportat castiguri peste asteptari pentru ultimul trimestru din 2013, iar SUA au anuntat scaderea neasteptata a ratei somajului in ianuarie.

Zilele Romanesti ale Investitorilor, New York: Primul pas in reforma pietei de capital ar fi eliminarea a opt bariere care stau in prezent in calea dezvoltarii pietei locale

Circa 80 de reprezentanti din partea unor fonduri de investiii de pe Wall Street care administreaza circa 900 de miliarde de dolari au participat saptamana trecuta la prima editie a Zilelor Romanesti ale Investitorilor desfasurata in New York. Delegatia romana a fost reprezentata de oficiali ai Guvernului, BNR, ASF, Finante, Raiffeisen Bank, Fondul Proprietatea s. a. , evenimentul incluzand 108 inalniri separate intre investitori si managementul unor companii romanesti. Primul pas in reforma pietei de capital ar fi eliminarea a opt bariere care stau in prezent in calea dezvoltarii pietei locale, a declarat directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Ludwik Sobolewski. Dealtfel, despre aceste bariere si solutiile pentru a le indeparta vse va vorbi miercuri la sediul BNR in cadrul unei conferinte la care va avea un speech si Guvernatorul Isarescu.

Vanzarile Metro in Europa de Est au scazut cu peste 10% in ultimele trei luni din 2013

Veniturile grupului german de retail Metro in Europa de Est au scazut cu 10,8% in ultimele trei luni ale anului trecut, la 4,6 miliarde euro, influentate si de vanzarea magazinelor Real din Romania, Rusia si Ucraina, care a imbunatatit insa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )