Libnet.ro
UNICEF

22:45

WikiLeaks publica trei discursuri platite sustinute de Hillary Clinton pentru Goldman Sachs

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
WikiLeaks publica trei discursuri platite sustinute de Hillary Clinton pentru Goldman Sachs

Trei discursuri in schimbul carora Hillary Clinton a primit sume de bani de la Banca Goldman Sachs au fost publicate sambata de site-ul WiKileaks, care releva legaturi intre candidata democrata in alegerile prezidentiale americane si principalii actori de pe Wall Street, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

WiliLeaks a publicat mai multe discursuri ale lui Hillary Clinton, care dezvaluie legaturile sale cu principalii actori de pe Wall Street

Trei discursuri ale candidatei democrate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, platite de catre banca Goldman Sanchs, au aparut, sambata seara, pe site-ul WikiLeaks. Potrivit AFP, documentele scot la suprafata legatura acesteia cu principalii actori de pe Wall Street.

Lovitura dura pentru Hillary Clinton. Ce legatura exista intre candidatul democrat pentru Casa Alba si bancherii de pe Wall Street

Trei discursuri ale lui Hillary Clinton, platite de catre banca Goldman Sachs, au fost publicate sambata de catre site-ul WikiLeaks, aruncand o lumina crunta asupra legaturilor candidatei democrate pe.

Alegeri SUA 2016. WikiLeaks face noi dezvaluiri referitoare la Hillary Clinton

Statele Unite au amenintat sa incercuiasca China cu rachete, daca Beijingul nu face mai mult pentru a opri programul nord-coreean al rachetelor, a spus Hillary Clinton intr-un discurs privat pe care l-a sustinut in fata unor bancheri, in urma cu trei ani, potrivit unor e-mailuri accesate de hackeri apartinand candidatei democrate la fotoliul de la Casa Alba, relateaza Reuters.

WikiLeaks: Hillary Clinton ar fi amenintat ca instaleaza sisteme antiracheta impotriva Chinei

Hillary Clinton, candidatul Partidului Democrat la Casa Alba, ar fi declarat intr-un discurs privat ca Statele Unite ar putea inconjura China cu sisteme antiracheta in cazul in care China nu va obliga Coreea de Nord sa abandoneze ei programul nuclear.

Momente vesele in CAMPANIA ELECTORALA! Dansul lui Hillary Clinton a amuzat toata America si nu numai

Democrata Hillary Clinton a fost invitata la emisiunea lui Ellen DeGeneres, unde i s-a pregatit un trucaj, si anume, un filmulet in care Clinton apare ca danseaza. Candida la presedintia SUA s-a amuzat.

Document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, gasit intr-un server din Romania

Un document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, candidatul democrat la presedintia SUA, ori de la colaboratori ai acesteia a fost gasit intr-un server din Romania, anunta surse citate de.

VESTE BOMBA: Document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, gasit intr-un server din Romania

Un document clasificat care a fost sustras de hackeri de la Hillary Clinton sau de la colaboratori ai sai a fost gasit intr-un server din Romania, potrivit unor surse, scrie publicatia The Washington.

Donald Trump acuza mass-media ca raspandeste minciuni pentru a influenta alegerile in favoarea lui Hillary Clinton

Candidatul republican Donald Trump acuza mass-media corupta de fraudarea alegerilor prin raspandirea de minciuni in scopul asigurarii alegerii ca presedinte a lui Hillary Clinton, despre care a insunuat ca s-ar droga, scrie AFP pe pagina electronica, preluata de Mediafax.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton il devanseaza in sondaje pe Donald Trump

Candidata democrata la sefia Casei Albe, Hillary Clinton, il devanseaza pe rivalul ei republican, Donald Trump, cu sapte puncte procentuale, potrivit unui sondaj de opinie Reuters/Ipsos, efectuat in contextul in care republicanul se confrunta cu acuzatii de agresiune sexuala.

Hillary Clinton il devanseaza cu sapte puncte procentuale pe Donald Trump

Candidata democrata Hillary Clinton il devanseaza pe rivalul ei Donald Trump cu sapte puncte procentuale, potrivit unui sondaj national de opinie Reuters/Ipsos, efectuat in contextul in care republicanul dezminte acuzatii de agresiune sexuala, relteaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2076 seconds )