Libnet.ro
UNICEF

11:15

Wim Fissette, pentru tennisnow.com: Simona Halep nu poate rezista mai mult de un an cu un antrenor, are nevoie de varietate. Garbine Muguruza ar putea fi senzatia din 2015

Hotnews Hotnews,
 Wim Fissette, pentru tennisnow.com: Simona Halep nu poate rezista mai mult de un an cu un antrenor, are nevoie de varietate. Garbine Muguruza ar putea fi senzatia din 2015

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a discutat despre situatia din tenisul de camp feminin si despre relatia pe care a avut-o cu jucatoarea din Romania intr-un interviu acordat tennisnow. com. Mi-e greu sa cred ca Halep ar putea sa stea mai mult de un an cu un antrenor. Simte nevoia de un mod diferit de gandire, de un mod diferit de munca. Garbine Muguruza ar putea fi senzatia din 2015, a precizat antrenorul belgian. continuă pe Hotnews

Wim Fissette: Halep are nevoie de romani in echipa sa. Din culisele colaborarii celor doi

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, numarul 3 mondial, dezvaluie care au fost motivele incetarii colaborarii dintre cei doi. Belgianul considera ca pentru Halep este important ca in echipa ei sa aiba romani, deoarece colaboreaza mai usor.

Simona Halep, inca 500.000 de euro din reclama

Succesul sportiv al Simonei Halep de anul acesta i-a adus pana acum nu doar bani din turneele la care a participat, dar si sume mari din reclame TV. Dupa Dedeman, tenismena face acum reclama la o retea de telefonie mobila in care apare alaturi de mama ei. Iata cat se crede ca a primit pentru asta.

Wim Fissette face noi dezvaluiri despre Simona Halep

Simona Halep continua sa fie in atentia presei straine, iar Wim Fissette, devenit mult mai celebru dupa traseul bun alaturi de jucatoarea din Romania, ofera noi detalii despre relatia lor profesionala. Un antrenor cerebral, Fissette cel care a sfatuit-o pe Halep sa joace cu Ivanovic doua seturi pentru a avea sanse sa castige Turneul Campioanelor de la Singapore) vorbeste despre ceea ce a trait alaturi de Halep si cum i-a imbunatatit jocul.

Simona Halep are un nou antrenor, prieten cu Djokovici. Cine ii ia locul lui Wim Fissette

Simona Halep, numarul 3 mondial, si-a ales antrenorul care ii va lua locul belgianului Wim Fissette. Anuntul a fost facut de managerul jucatoarei, Virginia Ruzici.

Virginia Ruzici a anuntat ca Simona Halep si-a gasit un nou antrenor pentru sezonul viitor

Dupa ce l-a concediat pe Wim Fissette, Simona Halep n-a ramas mult timp fara antrenor. Romanca a ajuns la un acord cu Victor Ionita, tehnician care a pregatit-o in trecut pe Sorana Cirstea.

Simona Halep si explicatia colaborarii cu Thomas Hogstedt, conform Sports Illustrated

A ajuns pana pe locul 2 in clasamentul WTA, a jucat in finalele de la Roland Garros si Madrid Masters, dar si in semifinala de la Wimbledon. Cu toate acestea, Simona Halep a decis sa isi schimbe antrenorul n. r. Wim Fissette) si sa isi ia si un consultant in persoana cunoscutului Thomas Hogstedt. Mutarile facute in ultima perioada arata ca Simona vrea sa castige si mai mult in agresivitate, noteaza jurnalistii de la Sports Illustrated.

O da afara Simona Halep si pe Ruzici?

Virginia Ruzici, actuala managera a Simonei Halep, ar putea fi urmatoarea concediata de tenismena romana, dupa antrenorul Wim Fissette.

Simona Halep tine capul de afis la Shenzen

Simona Halep apare pe afisul turneului de la Shenzhen, din China, primul din anul 2015, care incepe pe 5 ianuarie. Jucatoarea noastra apare pe poster alaturi de Petra Kvitova, a doua favorita la castigarea trofeului dupa Simona Halep. Cele doua sunt despartite de un dragon care scuipa foc.

Simona Halep este adversara Larisei Iordache

Simona Halep si Larisa Iordache se bat pentru titlul de cel mai bun sportiv din Balcani. Cele doua au fost nominalizate in ancheta organizata de agentia bulgara BTA pentru cei mai buni sportivi ai anului din Balcani.

Meciul anului in tenis: Klaus Iohannis vs. Simona Halep. Cand va avea loc?

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a anuntat pe Facebook ca va sustine anul viitor un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep. Politicianul este recunoscut pentru pasiunea sa fata de tenis si pentru miscare in general.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )