Libnet.ro
UNICEF

05:01

Wim Fissette: Simona Halep este una dintre cele mai destepte jucatoare din circuitul WTA

Hotnews Hotnews,
 Wim Fissette: Simona Halep este una dintre cele mai destepte jucatoare din circuitul WTA

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a vorbit, intr-un interviu pentru Digisport, despre primele zile de munca cu jucatoare din Romania. Este una dintre cele mai destepte sportive din circuitul WTA, a precizat antrenorul belgian. continuă pe Hotnews

Antrenorul Simonei Halep: Este una dintre cele ma inteligente jucatoare

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a tras primele concluzii dupa cele cateva zile in care a colaborat cu jucatoarea noastra.

Antrenorul Simonei Halep: Este una dintre cele mai inteligente jucatoare

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep, a tras primele concluzii dupa cele cateva zile in care a colaborat cu jucatoarea noastra.

Simona Halep: Deocamdata nu am semnat niciun contract cu Wim Fissette, saptamana aceasta va urma decizia finala

Simona Halep a discutat, intr-un interviu pentru Digisport, despre turneul de la Paris si despre colaborarea cu Wim Fissette. Deocamdata nu am semnat niciun contract, saptamana aceasta va urma decizia finala, a precizat Halep inainte de partida cu Kristina Mladenovic prima de la Paris).

Romanca Simona Halep a urcat in top 10 WTA

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ajungand in top 10 cele mai bune jucatoare de tenis din lume, devenind totodata si cea de-a treia jucatoare romana de tenis in acest clasament. Ascensiunea.

Simona Halep, numarul 10 mondial. Ce locuri ocupa celelalte jucatoare.

Simona Halep a devenit prima jucatoare, din 1998, care ocupa locul 10 mondial, dupa performanta sa de la turneul de mare slem, Australian Open. Romanca ocupa cea mai buna pozitie din cariera sa, reusind sa o devanseze pe Caroline Wozniacki, fost numarul 1 mondial, in prezent locul 11. Citeste si Simona Halep a facut pasul spre liga mare a tenisului: locul 10 mondial Halep a reusit sa ajunga pana in sferturile Australian Open, saptamana trecuta, faza a competitiei in care a fost eliminata de .

Tenismena Simona Halep, eliminata in primul tur la Paris

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 5 si locul 10 WTA, a fost eliminata, miercuri, in runda inaugurala a turneului de la Paris, relateaza Mediafax. Halep a fost invinsa, cu scorul de 7-6.

Adrian Marcu: Simona Halep are puterea sa castige Roland Garros-ul sau Wimbledon-ul

A urcat pe locul zece in clasamentul WTA, iar fostul ei antrenor spune ca ar putea sa castige un turneu de Grand Slam. Probabil daca la urmatoarele doua turnee, Roland Garros si Wimbledon, va juca la fel de bine, ii sta in posibilitate chiar sa castige trofeul, a declarat Adrian Marcu despre Simona Halep.

Simona Halep, eliminata in primul tur al turneului de la Paris

Simona Halep, cap de serie numarul cinci, a fost eliminata in primul tur al turneului WTA de la Paris. Jucatoarea din Romania a fost invinsa de Kristina Mladenovic, din Franta - locul 62 WTA, scor 7-61), 6-4.

Simona Halep a spus adio turneului WTA de la Paris, dupa ce a fost invinsa de o jucatoare clasata pe locul 62 mondial

Simona Halep a pierdut meciul din mansa inaugurala a turneului WTA de la Paris disputat impotriva jucatoarei franceze Kristina Mladenovici. Romanca a cedat in doua seturi, scor 6-7, 4-6.

Ion Tiriac: Simona Halep se poate clasa printre primele cinci tenismene din lume

Simona Halep, cel mai bine clasata romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin 10 WTA), se bucura de aprecierea unei foste glorii sportive, Ion Tiriac.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )