Libnet.ro
UNICEF

16:46

Wimbledon: Monica Niculescu a fost eliminata si la dublu

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Monica Niculescu a fost eliminata si la dublu

Perechea Karla Koukalova/ Monivca Niculescu a fost eliminata, in proba de dublu feminin, in turul doi la Wimbledon. continuă pe România Liberă

Wimbledon: Monica Niculescu a castigat duelul cu Raluca Olaru, de la dublu

Perechea Monica Niculescu/Klara Koukalova Romania/Cehia) s-a impus in turul inaugural al turneului de Grand Slam de la Wimbledon in fata jucatoarelor Raluca Olaru si Sandra Kelmenschits, ultima din Austria. Duelul romancelor a fost castigat de echipa Monicai Niculescu, scor 6-1, 6-4.

Wimbledon: Monica Niculescu, eliminata in primul tur/ Partida Andreea Mitu- Radwanska a fost suspendata

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 65 WTA, a ratat, luni, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Partida dintre Andreea Mitu 214 WTA) si Agnieszka Radwanska a fost suspendata din cauza ploii la 4-2 pentru poloneza in primul set. Partida va fi reluata marti. Tot marti va debuta si Simona Halep impotriva braziliencei Teliana Pereira 91 WTA).

Monica Niculescu facuta KO de partenera de dublu pe terenul de la Wimbledon

Faza rarisima in turneul de dublu de la dublu, unde Monica Niculescu a fost aproape pusa la pamant de o minge plecata din racheta partenerei sale, Klara Koukalova, cu aproape 160 km/h.

Monica Niculescu a fost eliminata si din proba de dublu feminin de la Wimbledon

Romanca Monica Niculescu a fost eliminata si din proba de dublu feminin de la Wimbledon dupa ce perechea ce o facea cu ceha Klara Koukalova a fost invinsa de cuplul spaniol Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro.

Wimbledon: Begu a fost eliminata

Irina Camelia Begu a ratat calificarea in turul trei la Wimbledon dupa ce a fost invinsa de Andrea Petkovic, cu 6-4, 3-6, 6-1.

Chinezoaica Na Li, numarul 2 mondial, a fost eliminata in turul trei la Wimbledon

Surpriza la turneul de la Wimbledon. Chinezoaica Na Li, numarul doi mondial si a doua favorita, a fost eliminata, vineri, in turul trei al turneului. Chinezoica a pierdut in fata cehai Barbora Zahlavova.

Wimbledon: Na Li a fost eliminata, Halep poate urca pe locul 2

Surpriza la Wimbledon. Na Li, numarul doi mondial in clasamentul WTA, a fost eliminata de la Wimbledon.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )