Libnet.ro
UNICEF

20:45

Wimbledon: Novak Djokovic, primul finalist - Victorie muncita in fata lui Bautista Agut

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Novak Djokovic, primul finalist - Victorie muncita in fata lui Bautista Agut

Novak Djokovic s-a calificat vineri in cea de-a 25-a finala de Grand Slam a carierei dupa ce l-a invins pe Roberto Bautista Agut in penultimul act de la Wimbledon 6-2, 4-6, 6-3, 6-2). Sarbul a fost la un nivel incredibil in primul set, dar apoi spaniolul a rezistat foarte bine in schimburi, l-a chinuit in multe randuri pe Nole. Pana la urma, Roberto a fost nevoit sa se recunoasca invins dupa un meci care a durat doua ore si 49 de minute. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Novak Djokovic, in semifinale - David Goffin, prezent pe teren aproape un set

David Goffin a inceput mult mai bine meciul cu Novak Djokovic: a condus punctele, si-a asumat riscuri, a fost inspirat. A condus cu 4-3 cu break) si 30-0 in primul set, dar din acel moment a iesit la iveala adevaratul Nole: sarbul a maturat terenul, i-a prabusit efectiv sperantele adversarului prin nivelul sau incredibil de joc, iar victoria a venit relativ repede, in trei manse 6-4, 6-0, 6-2).

Novak Djokovic, a noua oara in semifinalele de la Wimbledon

Jucatorul sarb Novak Djokovic s-a calificat, miercuri, la pas in careul de asi de la Wimbledon, acolo unde va evolua pentru a noua oara in cariera.

Wimbledon: Roberto Bautista-Agut, adversarul lui Novak Djokovic in semifinale Victorie in patru seturi cu Guido Pella

Roberto Bautista-Agut 22 ATP) va fi adversarul sarbului Novak Djokovic, liderul mondial, in semifinale la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut miercuri, in sferturi, de argentinianul Guido Pella 26 ATP) in patru seturi, 7-5, 6-4, 3-6, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )