Libnet.ro
UNICEF

11:45

Wimbledon: Novak Djokovic, victorie muncita in fata lui Hubert Hurkacz Liderul mondial s-a calificat in optimi

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Novak Djokovic, victorie muncita in fata lui Hubert Hurkacz Liderul mondial s-a calificat in optimi

Hubert Hurkacz 48 ATP) i-a pus probleme serioase lui Novak Djokovic. Liderul mondial a avut nevoie de trei ore pentru a-l invinge pe talentatul polonez, scor 7-5, 5)6-7, 6-1, 6-4. in optimi, sarbul se va duela cu invingatorul meciului dintre canadianul Felix Auger-Aliassime 18 ani, favorit 21) si francezul Ugo Humbert 66 ATP). continuă pe Hotnews

Goran Ivanisevic, despre colaborarea cu Novak Djokovic: E precum Real Madrid, nu poti sa il refuzi

Croatul Goran Ivanisevic, castigator al turneului de la Wimbledon in 2001, se afla alaturi de Novak Djokovic 1 ATP) in prima saptamana a Grand Slam-ului londonez, pentru a-l ajuta in incercarea de a-si apara titlul cucerit anul trecut. Ivanisevic a vorbit despre colaborarea cu liderul mondial, declarand ca Djokovic e precum Real Madrid si nu poate fi refuzat.

Wimbledon: Roger Federer, victorie in patru seturi in fata lui Lloyd George Harris

Chiar daca a avut probleme in debutul partidei si a pierdut primul set cu 6-3, Roger Federer a revenit rapid si s-a impus dupa o ora si 50 de minute in fata sud-africanului Lloyd George Harris 6-1, 6-2, 6-2). Elvetianul s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon, unde se va duela cu invingatorul partidei dintre britanicul Jay Clarke 169 ATP) si americanul Noah Rubin 182 ATP).

Wimbledon: Rafael Nadal, victorie facila in primul tur Urmeaza duelul cu Nick Kyrgios

Rafael Nadal nu a avut probleme in fata niponului Yuichi Sugita 274 ATP), in primul tur de la Wimbledon. Ibericul s-a impus cu 6-3, 6-1, 6-3 si il va intalni in runda urmatoare pe australianul Nick Kyrgios, intr-o partida ce se anunta a fi una electrizanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )