Libnet.ro
UNICEF

01:06

Wimbledon: Roger Federer, la pas in turul trei

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Roger Federer, la pas in turul trei

Roger Federer continua cursa pentru cel de-al noualea trofeu de la Wimbledon, marele campion elvetian trecand fara nicio emotie de Jay Clarke 169 ATP, Marea Britanie). Cu un serviciu bun si cu o dreapta aflata intr-o zi mare, Federer a defilat spre calificare. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Roger Federer, victorie in patru seturi in fata lui Lloyd George Harris

Chiar daca a avut probleme in debutul partidei si a pierdut primul set cu 6-3, Roger Federer a revenit rapid si s-a impus dupa o ora si 50 de minute in fata sud-africanului Lloyd George Harris 6-1, 6-2, 6-2). Elvetianul s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon, unde se va duela cu invingatorul partidei dintre britanicul Jay Clarke 169 ATP) si americanul Noah Rubin 182 ATP).

Wimbledon: Ashleigh Barty, in turul trei fara set pierdut

Ashleigh Barty liderul mondial) s-a calificat, joi, fara nicio emotie in turul trei de la Wimbledon, Grand Slam unde este favorita numarul unu. Australianca a trecut dupa doar 55 de minute de Alison Van Uytvanck, scor 6-1, 6-3.

VIDEO Roger Federer si Coco Gauff, noua senzatie a tenisului feminin, s-au intalnit pe aleile de la Wimbledon. Reactia elvetianului a devenit virala

Cea mai la moda jucatoare din cirucitul feminin de tenis, Coco Gauff, pustoaica de 15 ani calificata in turul 3 la Wimbleon, a dat nas in nas cu Roger Federer, iar imaginile au devenit virale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )