Libnet.ro
UNICEF

17:30

Wimbledon: Simona Halep, desemnata cap de serie numarul 7; Roger Federer, al doilea favorit, peste Rafael Nadal

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Simona Halep, desemnata cap de serie numarul 7; Roger Federer, al doilea favorit, peste Rafael Nadal

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat miercuri lista capilor de serie pentru competitia care se va desfasura in perioada 1-14 iulie. Romania are o singura reprezentanta in randul capilor de serie pe tabloul de simplu feminin, Simona Halep urmand sa fie favorita numarul 7. Pe tabloul de simplu masculin, Roger Federer 3 ATP) a fost desemnat al doilea favorit, dupa sarbul Novak Djokovic 1 ATP), dar inaintea lui Rafael Nadal 2 ATP), cap de serie numarul 3. continuă pe Hotnews

Simona Halep a defilat la Eastbourne

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, pe Su.

WTA Eastbourne: Simona Halep, in sferturi (6-1, 4-6, 6-3 cu Polona Hercog) Meci de gala cu Angelique Kerber

Simona Halep a dominat in mare parte meciul cu Polona Hercog gratie planului tactic respectat foarte bine agresiva la retur, deplasare superioara de pe linia de fund, cu solutii inspirate in momentele cheie), dar a pierdut putin fraiele in setul al doilea a avut doua game-uri de serviciu pierdute la zero). A fost pana la urma o victorie care s-a conturat dupa o ora si 48 de minute, scor 6-1, 4-6, 6-3. in sferturile de la Eastbourne, Simona va da peste una dintre vechile ei rivale, Angelique Kerber campioana en-titre de la Wimbledon).

Asa am trait Simona Halep in optimi la Eastbourne

Simona Halep are parte de un start foarte bun de sezon pe iarba la Eastbourne, ultimul turneu de pregatire inaintea Grand Slam-ului de la Wimbledon.

VIDEO WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh Duel cu tocatorul de nervi

Wimbledon-ul se apropie cu pasi mari si repezi, iar ultima verificare poate fi facuta la Eastbourne. Si ce test mai bun putea sa primeasca Simona Halep la meciul de debut turul al doilea) daca nu o confruntare cu tocatorul de nervi Su-Wei Hsieh? Disputa va incepe undeva dupa ora 19:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep joaca si dublu la Eastbourne

Jucatoarea Simona Halep s-a inscris si in proba de dublu in turneul de la Eastbourne, ultima competitie inaintea participarii la Wimbledon.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Eastbourne (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 998. 712 dolari, miercuri,.

Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei. Ce le cere jucatorilor sa faca joi

Simona Halep le-a transmis un mesaj deosebit tinerilor fotbalisti care au scris istorie zilele trecute. Echipa nationala a Romaniei este acum calificata in semifinalele Euro2019. Simona Halep, mesaj pentru nationala U21 a Romaniei Fostul lider WTA va juca, in cursul zilei de azi, in turul al treilea de la eastbourne. Cu toate astea, nu poate .

VICTORIE pentru Simona Halep la turneul de la Eastbourne

Simona Halep7 WTA) s-a calificat in sferturile turneului de la WTA Eastbourne. Romanca a invins-o, miercuri, pe sportivadin Slovenia, Polona Hercog 60 WTA).

Simona Halep, iNSARCINATA!? Cand devine MAMICA? A RECUNOSCUT! Abia astept ziua

Chiar daca Simona Halep nu a ramas inca insarcinata, instinctul matern al Simonei Halep este deja dezvoltat.

Organizatorii au anuntat ora la care va juca, joi, Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne

Simona Halep 7 WTA) va evolua, joi, de la ora 14. 30, cu germana Angelique Kerber 5 WTA) si in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3328 seconds )