Libnet.ro
UNICEF

20:45

Wimbledon, turul III: Capitolul unde Mats Wilander crede ca Victoria Azarenka este peste Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon, turul III: Capitolul unde Mats Wilander crede ca Victoria Azarenka este peste Simona Halep

S-au intalnit de-a lungul timpului de patru ori, iar egalitatea este la ea acasa: 2-2. Singurul duel de pe iarba i-a revenit Simonei Halep, tocmai la Wimbledon, editia din 2017. Victoria Azarenka este intr-o puternica revenire de forma, iar munca alaturi de Wim Fissette da roade. Mats Wilander a vorbit despre acest meci atat de asteptat, fostul campion suedez fiind de parere ca Vika are un avantaj la capitolul experienta la nivel inalt. continuă pe Hotnews

Mats Wilander ii da sanse Mihaelei Buzarnescu sa o invinga pe Simona Halep, in special la Wimbledon - Barbara Schett merge pe mana Simonei

Turul doi de la Wimbledon va gazui un meci 100% romanesc, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa lupte pentru calificarea in turul trei pe iarba londoneza. Mats Wilander si Barbara Schett experti Europsport in materie de tenis) au prefatat duelul dintre primele doua rachete ale Romaniei. Daca vrei sa te gandesti ca Mihaela ar putea sa o invinga pe Simona Halep, atunci cu siguranta ar trebui sa fie aici, la Wimbledon, a fost de parere Wilander, in timp ce Schett merge pe mana Simonei.

Viktoria Azarenka spune ca stie cum o poate invinge pe Simona Halep, in turul III la Wimbledon

Viktoria Azarenka, fost lider mondial, este adversara pe care o va intalni Simona Halep in turul III la Wimbledon.

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

Legendarul Mats Wilander vede o mare surpriza in meciul Halep Buzarnescu: de ce crede in victoria lui Miki

Suedezul de 54 de ani are sapte titluri de Grand Slam in palmares si singurul turneu major pe care nu l-a castigat e cel de la Wimbledon. Acum, el revine an de an la All-England Club in calitate de analist Eurosport.

Mats Wilander a disecat partida Halep - Buzarnescu. Ce l-a incantat pe analistul Eurosport

Simona Halep 7 WTA) a invins-o, miercuri, scor 6-3, 4-6, 6-2, pe Mihaela Buzarnescu 53 WTA) si s-a calificat in turul 3 al turneului de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )