Libnet.ro
UNICEF

13:00

Windows AppCreator Challenge Microsoft are nevoie de programatori

Playtech Playtech,
Windows AppCreator Challenge Microsoft are nevoie de programatori

Windows AppCreator Challenge este noua competitie deschisa de Microsoft pentru dezvoltatorii de aplicatii, in scopul popularii Windows Store cu aplicatii autohtone. Asemenea initiative sunt binevenite, mai ales ca sunt destinate utilizatorilor autohtoni, iar scopul acestora este crearea de aplicatii autohtone. In cadrul lansarii lui Windows 8. 1, Microsoft a prezentat si o serie de aplicatii create de programatori de la noi, pentru piata din romania. Printre acestea se numara siTrip Journal, Tren Calator, Romanian Roads si Ski Romania. Oficialli si-au exprimat []. continuă pe Playtech

Vasile Blaga: Nu exista pedelist care l-ar vota pe Crin Antonescu, daca se rupe USL. / Ponta va candida la prezidentiale, are nevoie de un stat de asistati pentru a obtine voturi

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat joi, la Bistrita, ca liderul liberal Crin Antonescu nu ar fi votat de niciun membru al partidului sau la alegerile prezidentiale de anul viitor, chiar in eventualitatea ruperii USL. Blaga a mai spus ca liderul social democrat Victor Ponta va candida anul viitor la alegerile prezidentiale si ca are nevoie de un stat de asistati pentru a obtine voturi.

Ana Birchall (PSD): Romania are nevoie de o clasa de mijloc puternica

Deputatul PSD Ana Birchall a sustinut, in plenul Camerei Deputatilor, ca tara noastra are nevoie de o clasa de mijloc conturata, reprezentativa si puternica, care nu poate fi obtinuta decat printr-un sistem fiscal stabil si coerent, potrivit unui comunicat de presa.

Utile: Sucul de grepfruit taie efectul contraceptivelor; 7 secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri; De ce vitamine are nevoie copilul tau in sezonul rece?

Ceaiul rosu te apara de afectiunile toamnei. Unul dintre cele mai bune ceaiuri pe care le poti bea in serile racoroase de toamna este cel rosu, sau Rooibos, cum mai este numit. Bogat in zinc, calciu, magneziu, potasiu, fier si antioxidanti, el intareste sistemul imunitar si are calitati antivirale, antiinflamatoare. Ten stralucitor cu ajutorul strugurilor. Pe langa faptul ca este un remediu natural si bland impotriva indigestiei, strugurii, cei negri mai ales, sunt foarte eficienti pentru indepartarea celulelor moarte ale pielii. Bogati in minerale si antioxidanti, strugurii actioneaza impotriva radicalilor liberi care duc la imbatranirea pielii.

Basescu: E nepermis ca o tara ca Romania sa nu-si poata asigura 100% hrana de care are nevoie

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, ca politicul trebuie sa-si asume o strategie pentru agricultura, ce ar putea avea ca obiectiv chiar reducerea pana la eliminare a importurilor. Presedintele a sustinut ca este nepermis ca o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )