Libnet.ro
UNICEF

16:00

Windows Phone 8.1 debuteaza la Build si porneste duelul asistentilor: cat de magic e Cortana de la Microsoft

Adevărul Adevărul,
Windows Phone 8.1 debuteaza la Build si porneste duelul asistentilor: cat de magic e Cortana de la Microsoft

Windows Phone 8. 1 este oficial si este gata sa infrunte lumea pe telefoanele catorva parteneri noi pentru Microsoft. Joe Belfiore, seful diviziei Windows Phone, a prezentat la conferinta Build si asistentul personal digital din Windows Phone 8. Se numeste Cortana si este gata de duel cu Siri si Google Now. continuă pe Adevărul

Windows Phone 8.1 debuteaza la Build si porneste duelul asistentilor: cat de desteapta e Cortana de la Microsoft

Windows Phone 8. 1 este oficial si este gata sa infrunte lumea pe telefoanele catorva parteneri noi pentru Microsoft. Joe Belfiore, seful diviziei Windows Phone, a prezentat la conferinta Build si asistentul personal digital din Windows Phone 8. Se numeste Cortana si este gata sa infrunte Siri si Google Now.

Floarea primaverii pentru Microsoft: ce va anunta compania despre Windows si Windows Phone la conferinta Build

Maine, incepe in San Francisco Build 2014, conferinta Microsoft la care sunt asteptate noi detalii despre Windows Phone, Windows si viitorul pe care il vede compania, sub o singura platforma. Iata care sunt vestile pe care le-am putea afla pe 2 aprilie.

Microsoft sterge aplicatiile false din Windows Phone Store, in sfarsit

Din cauza unei politici de aprobare nu foarte bine puse la punct, Microsoft a ajuns sa stearga aplicatii care erau de ceva timp in Windows Phone Store. Am atras atentia si in trecut ca cei de la Apple sunt singurii care au o politica destul de drastica cand vine vorba de aprobarea aplicatiilor care ajung in AppStore. Desi Microsoft se lauda cu ceva similar, pana de curand, in Windows Phone Store se aflau sase aplicatii complet false cu functionalitate zero [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )