Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wizz Air anunta noi zboruri, cu preturi ce pornesc de la 15 euro

Adevărul Adevărul,
Wizz Air anunta noi zboruri, cu preturi ce pornesc de la 15 euro

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est si cel mai verde transportator aerian din Europa, a anuntat adaugarea orasului Salzburg in reteaua sa extinsa de destinatii. , dar si o noua baza la Tirana, de unde va opera alte 15 rute. continuă pe Adevărul

Wizz Air anunta zece noi rute in 2020, inclusiv spre Suceava

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat joi ca a infiintat cea de-a 28-a baza, la Larnaca, de unde va opera zece rute noi catre sase tari incepand din iulie 2020.

Compania aeriana Wizz Air deschide o noua baza operationala in Milano si adauga 20 de rute noi

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca va deschide o noua baza operationala in Milano, unde vor fi alocate cinci aeronave Airbus A321. Compania a anuntat si 20 de rute noi, incepand din luna iulie, de pe aeroportul din Milano Malpensa.

DIN CAUZA EXTINDERII RESTRICTIILOR IMPUSE DE AUTORITATI Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania

Wizz Air a anuntat, astazi, ca va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din Romania ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie existente, introduse de autoritatile romane, se arata intr-un comunicat al companiei remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )