Libnet.ro
UNICEF

19:15

Wizz Air lanseaza zboruri low cost din Europa spre Abu Dhabi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wizz Air lanseaza zboruri low cost din Europa spre Abu Dhabi

Wizz Air, a anuntat astazi cinci noi rute de pe Aeroportul International Abu Dhabi AUH). Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta si Bucuresti din iunie 2020 si cu Cluj-Napoca, Katowice si Sofia din septembrie 2020, cu conditia reluarii activitatilor de aviatie in tarile respective, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

COVID-19 |Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania din cauza noilor restrictii impuse de autoritati

Wizz Air, companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca mai multe rute din Romania raman suspendate ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane catre tarile respective de destinatie. Astfel,.

Wizz Air lanseaza duminica cinci noi rute. Cand sunt programate primele zboruri si cat costa biletele de avion

Operatorul aerian low cost Wizz Air a anuntat duminica ca lanseaza cinci noi rute care vor conecta doua mari orase din Romania cu Emiratele Arabe Unite.

Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a zborurilor din Romania

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat astazi ca mai multe rute din Romania raman suspendate ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane catre tarile respective de destinatie.

Wizz Air anunta ca anumite rute raman susppendate pana pe 14 mai inclusiv

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat joi ca rutele spre Franta, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 14 mai inclusiv, iar redeschiderea bazei de la Timisoara este amanata pentru 15 mai.

Wizz Air anunta ca anumite rute raman suspendate pana pe 14 mai inclusiv

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat joi ca rutele spre Franta, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 14 mai inclusiv, iar redeschiderea bazei de la Timisoara este amanata pentru 15 mai.

Wizz Air reia cursele comerciale in mai multe tari europene. Compania a efectuat primul zbor in Londra

Wizz Air este una dintre primele companii aeriene care a atareizat pe aeroportul Luton din Londra. Compania aeriana doreste sa reia rutele comerciale europene cat mai rapid.

Coronavirus: O parte din Europa incepe sa se redeschida luni Care sunt tarile si ce vor putea face cetatenii lor

Dupa cateva saptamani de carantina, o parte din Europa se va redeschide cu precautie, primele masuri de relaxare intrand in vigoare de luni, potrivit AFP. Sunt si tari precum Germania, Austria si Spania care au relaxat o parte din masuri, dar nicio tara nu se va redeschide in intregime. Ce vor avea voie si ce nu cetatenii acestor tari?Spania: La plimbare sau alergare, spaniolii au iesit pe strazi dupa 48 de zile de izolare.

Directorul Heathrow, cel mai aglomerat aeroport din Europa: Masurile de distantare sociala nu functioneaza in nicio forma de transport public, sa nu mai spun in aviatie

Introducerea masurilor de distantare sociala in aeroporturi este fizic imposibila, a afirmat John Holland-Kaye, directorul Aeroportului Heathrow din Londra, cel mai aglomerat din Europa. Directorul.

Tara din Europa care iti arata cat de bine ne-a mers in pandemie, in Romania

In perioada pandemiei, cand majoritatea tarilor din lume au decretat stare de urgenta, drepturile omului au devenit istorie in mai multe tari. Peste noapte, cateva democratii s-au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )