Libnet.ro
UNICEF

19:30

Wizz Air LOVESTE din nou: Pasagerii cursei Sibiu - Basel au stat o noapte intreaga in aeroport!

B1 B1,
Wizz Air LOVESTE din nou: Pasagerii cursei Sibiu - Basel au stat o noapte intreaga in aeroport!

Pasagerii cursei Sibiu - Basel au fost nevoiti sa astepte de miercuri seara, de la ora 19. 50, pana dimineata, din cauza ca avionul a avut o problema tehnica, potrivit comandantului Aeroportului International S. continuă pe B1

Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo: Oferta a fost foarte buna, iar eu nu am mai lucrat de un an si am vrut sa muncesc din nou

Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a fost prezentat oficial la Dinamo, el subliniind ca a acceptat oferta dinamovistilor, deoarece a fost una foarte buna si el si-a dorit sa munceasca din nou.

Aterizare de urgenta pentru un avion Wizz Air. Ce a facut un barbat la bord

Un avion de pasageri care efectua o cursa pe ruta Budapesta - Reykjavik a fost fortat sa faca o aterizare de urgenta in Norvegia din cauza unui pasager turbulent, a declarat politia norvegiana, citata de DPA,.

Salvati Copiii: Educatia, sacrificata din nou! 280.000 de copii nu urmeaza nicio forma de invatamant

Organizatia Salvati Copiii Romania critica, marti, rectificarea aprobata de Guvern, avertizand ca tot de la Educatie sunt taiate sume de bani si precizand ca peste 280. 000 de copii din tara noastra nu urmau, in anul scolar 2017-2018, nicio forma de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )