Libnet.ro
UNICEF

17:00

Wizz Air: Zborurile din Romania, suspendate pe mai multe rute pana la 31 iulie. Ce trebuie sa stie pasagerii

B1 B1,
Wizz Air: Zborurile din Romania, suspendate pe mai multe rute pana la 31 iulie. Ce trebuie sa stie pasagerii

Din cauza numarului crescut de cazuri de coronavirus de pe teritoriul tarii, compania aeriana Wizz Air a anuntat suspendarea mai multor zboruri din Romania, catre o serie de destinatii, pana la finalul lunii iu. continuă pe B1

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

TAROM suspenda zborurile din Romania catre sapte tari. Masura, valabila pana la data de 15 august

Compania TAROM suspenda, pana la data de 15 august inclusiv, operarea curselor comerciale, din Romania catre sapte destinatii. Decizia a fost luata ca urmare a restrictiilor impuse de catre autoritati, se.

De ce situatia din Romania e mai grava decat in primele luni ale epidemiei? Vlad Mixich: 5% pozitivi astazi e un semn mai ingrijorator decat 5% pozitivi in aprilie

Situatia din Romania este mai grava decat in primele luni ale epidemiei, iar 5% pozitivi astazi e un semn mai ingrijorator decat 5% pozitivi in aprilie, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate. Modalitatea de testare pentru coronavirus difera acum de cea din martie-aprilie, explica Vlad Mixich. Mai exact, el afirma ca ajungi mai usor la un 5% pozitivi din numarul celor testati atunci cand ii testezi pe cei care stranuta sau au febra asa cum se intampla in martie-aprilie - n. red), si ajungi mult mai greu la un 5% pozitivi atunci cand testezi si febriliistranuciosii, dar si calatorii sanatosi sau alte persoane fara niciun simptom asa cum se intampla acum).

Wizz Air, veste critica de ultima ora. Ce zboruri a suspendat din Romania

Pe fondul pandemiei de COVID-19, compania aeriana Wizz Air si-a anulat zborurile din Romania catre alte tari pana la finalul lunii. Care sunt destinatiile in care pasagerii nu vor mai putea ajunge din cauza restrictiilor impuse pentru a limita raspandirea virusului, aflati in paragrafele urmatoare. Mai mult, pasagerii vor intra mai greu in posesia banilor.

Wizz Air suspenda noi rute de zbor

Rutele dintre Romania si Suedia, Portugalia, Israel si Emiratele Arabe Unite au fost suspendate pana la 31 iulie inclusiv, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane, anunta compania Wizz Air printr-un comunicat de presa.

Wizz Air suspenda mai multe rute din cauza restrictiilor impuse de autoritatile romane

Wizz Air a anuntat azi ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane, suspenda toate rutele dintre Romania si alte cinci state.

Wizz Air a facut anuntul neasteptat. Toti romanii trebuie sa afle

Wizz Air a anuntat discount-uri de 20% pentru zboruri din Romania spre destinatii din Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia. Promotia e valabila pentru toti clientii pana la ora 23:59), iar calatoriile pot avea loc la orice data. De asemenea, compania informeaza ca rezervarile se pot face pe wizzair. com sau prin aplicatia de mobil WIZZ.

Wizz Air reduce substantial biletele de avion catre destinatii de plaja

Wizz Air, una dintre cele mai cunoscute companii aeriene din Romania, a anuntat luni ca reduce substantial biletele de avion catre destinatii de plaja.

Uniunea Europeana da in judecata mai multe tari. Si Romania este in pericol

In ceea ce ar constitui o agresiune legala fara precedent, Comisia Europeana studiaza modalitati de declansare a unui instrument conventional neutilizat pentru a reduce capacitatea multinationalelor de a exploata regimuri fiscale corporative foarte avantajoase. Cu alte cuvinte se gandeste sa dea in judecata mai multe state europene. Uniunea Europeana da in judecata mai multe tari .

Siegfried Muresan, despre viitorul buget UE: Este bun pentru Europa si foarte bun pentru Romania. Vom primi mai multe fonduri europene ca oricand

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca Romania va primi in urmatorii ani mai multe fonduri europene decat a primit oricand pana acum de la Uniunea Europeana, aproape 80 de miliarde de euro prin Bugetul multianual al UE si Pachetul de redresare.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )