Libnet.ro
UNICEF

23:15

Workplace este noul Facebook pentru companii

Playtech Playtech,
Workplace este noul Facebook pentru companii

Se lucreaza de mult timp la o versiune de Facebook dedicata mediilor de afaceri, companiilor, organizatiilor non-profit si institutiilor de inatamant. Aceasta a fost lansata oficial si poarta numele de Workplace. Initial s-a crezut ca va purta numele de Facebook at Work, dar noua platforma a celor de la Facebook tocmai a iesit dintr-o perioada []. continuă pe Playtech

Facebook a lansat Workplace, o versiune speciala pentru companii

Facebook a lansat luni Workplace, versiune a retelei dedicata companiilor si ONG-urilor, dupa un program de testare in care au intrat 1. 000 de companii. Este primul produs software pe care Facebook il lanseaza pentru companii si exista un abonament in functie de numarul de angajati care folosesc noul produs. Facebook spera ca Workplace va inlocui e-mail-ul si diversele sisteme interne de comunicare din companii, scrie AFP.

Gest SOCANT al unui tanar din Turcia: S-a sinucis in direct pe Facebook pentru ca se despartise de iubita sa (VIDEO)

Marti dimineata, mii de oameni au asistat neputinciosi la sinuciderea unui tanar care si-a transmis moartea pe Facebook. Erdogan Ceren, un tanar de 22 de ani din Turcia si-a pus capat zilelor dupa ce.

Ministrul sanatatii nu va candida la alegerile parlamentare. Vlad Voiculescu a facut acest anunt pe Facebook pentru a opri speculatiile inutile

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca nu va candida la aceste alegeri parlamentare. in aceeasi postare, Vlad Voiculescu a explicat ca a acceptat invitatia la lansarea programului de guvernare al Partidului National Liberal pentru a vorbi despre sistemul sanitar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )