Libnet.ro
UNICEF

05:30

Workshop bebelu.ro: Cristina Manescu, Chicco, despre scaunele auto pentru copii.

România Liberă România Liberă,
Workshop bebelu.ro: Cristina Manescu, Chicco, despre scaunele auto pentru copii.

Workshop-ul Siguranta copilului tau, mai presus de orice, organizat de bebelu. ro, a aduat in sala de conferinte Jubile Primaverii atat parintii, cat si specialistii, din diverse domenii, care pot asigura singuranta copilului tau. Urmariti in clipul video prezentarea, pe scurt, a Cristinei Manescu, specialist marketing Chicco. continuă pe România Liberă

Workshop bebelu.ro: Alina Vrabie, ING Asigurari de Viata. ...

Workshop-ul Siguranta copilului tau, mai presus de orice, organizat de bebelu. ro, a aduat in sala de conferinte Jubile Primaverii atat parintii, cat si specialistii, din diverse domenii, care pot asigura singuranta copilului tau. Urmariti in clipul de mai sus prezentarea, pe scurt, a Alinei Vrabie, consultant financiar ING Asigurari de Viata. Vezi si alte prezentari din cadrul workshopului Siguranta copilului tau, mai presus de orice: Cristina Manescu, Chicco, despre scaunele auto pentru .

Workshop bebelu.ro: Daniel Lastofka, Cord Blood Center, despre celulele stem.

Workshopul Siguranta copilului tau, mai presus de orice, organizat de bebelu. ro, a aduat in sala de conferinte Jubile Primaverii atat parintii, cat si specialistii, din diverse domenii, care pot asigura singuranta copilului tau. Dr. Daniel Lastofka, reprezentant Cord Blood Center, vorbeste in cadrul workshopului despre importanta recoltarii de celule stem la nasterea copilului.

Workshop bebelu.ro: Alexandra Stancu, Interior Design, despre prevenirea accidentelor casnice.

Workshopul Siguranta copilului tau, mai presus de orice, organizat de bebelu. ro, a aduat in sala de conferinte Jubile Primaverii atat parintii, cat si specialistii, din diverse domenii, care pot asigura singuranta copilului tau. Alexandra Stancu, designer Interior Design, sustine o prezentare, in cadrul workshopului, despre masurile pe care trebuie sa le luam pentru prevenirea accidentelor casnice.

Workshop bebelu.ro: Diana Stanculeanu, Salvati Copiii. ...

Workshopul Siguranta copilului tau, mai presus de orice, organizat de bebelu. ro, a aduat in sala de conferinte Jubile Primaverii atat parintii, cat si specialistii, din diverse domenii, care pot asigura singuranta copilului tau. In clipul video puteti vedea prezentarea Dianei Stanculeanu, psiholog Salvati Copiii, despre impactul pe care il are televiziunea sau internetul asupra copiilor.

Workshop bebelu.ro: Alina Vrabie, ING Asigurari de Viata.

Workshop-ul Siguranta copilului tau, mai presus de orice, organizat de bebelu. ro, a aduat in sala de conferinte Jubile Primaverii atat parintii, cat si specialistii, din diverse domenii, care pot asigura singuranta copilului tau. Urmariti in clipul de mai sus prezentarea, pe scurt, a Alinei Vrabie, consultant financiar ING Asigurari de Viata.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )