Libnet.ro
UNICEF

23:15

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

B1 B1,
WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest. continuă pe B1

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

Cea mai saraca localitate din Romania. Toti oamenii au plecat, sute de case sunt pustii

In Romania, saracia atinge in unele zone cote alarmante. in secolul XXI, la doar 100 de kilometri de Bucuresti, o localitate romaneasca a ramas fara speranta, dupa ce aproape.

Cristina Neagu, votata de fanii handbalului drept cea mai buna jucatoare din lume

Noua distinctie pentru Cristina Neagu! De trei premiata ca cea mai buna jucatoare din lume, de 5 cea mai buna din Romania, acum aceasta a fost votata drept cea mai buna jucatoare din lume intr-o.

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria ASF, a dat in judecata autoritatea de supraveghere/Cat de grava este sanctiunea primita de fosta sefa a NN Pensii

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru ca si-a avertizat clientii cu privire la discutiile publice privind o posibila nationalizare a fondurilor de pensii private, a dat in judecata autoritatea, in luna decembrie a anului trecut, potrivit datelor de pe portalul instantelor de judecata. In aprilie 2017, ASF a sanctionat NN Pensii cu o amenda istorica de 750. 000 lei, iar Ralucai Tintoiu i-a retras autorizatia de director general si i-a aplicat o amenda de 100. 000 lei, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ASF ar trebui sa actioneze foarte dur. Surse HotNews. ro, despre gravitatea sanctiunii ASF in cazul Ralucai Tintoiu: Retragerea autorizatiei de director general este o sanctiune care ii face practic imposibila angajarea pe o pozitie de varf in sectorul financiar, unde toate aceste pozitii sunt autorizate fie de ASF, fie de BNR, fie de alte autoritati in alte tari. O sanctiune de acest tip, care are o durata de 10 ani reprezinta o bila neagra, este ca si cum ar fi un paria pentru industria financiara si nu doar in Romania, ci in toate celelalte tari UE. Cariera ei este complet incheiata din cauza acestei sanctiuni'.

La Sydney s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani

In orasul australian Sydney s-a inregistrat, duminica, cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani, termometrele inregistrand 47,3 grade Celsius. Anuntul a fost facut de Biroul de Meteorologie din New South Wales: la ora locala 15. 25, statia din Penrith a inregistrat temperatura de 47,3 grade Celsius.

La Sydney s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani: 47,3 grade Celsius

In orasul australian Sydney s-a inregistrat, duminica, cea mai ridicata temperatura din ultimii 79 de ani, termometrele inregistrand 47,3 grade Celsius. Anuntul a fost facut de Biroul de Meteorologie din New South Wales: la ora locala 15. 25, statia din Penrith a inregistrat temperatura de 47,3 grade Celsius.

Jeff Bezos, cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a atins luni 105,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, si a depasit-o pe cea a fondatorului Microsoft Bill Gates, scrie News. ro citand CNN Money.

VIDEO in Sydney s-a atins cea mai mare temperatura din ultimii 79 de ani: asfaltul se topeste

In orasul australian Sydney s-a inregistrat, duminica, cea mai mare temperatura din ultimii 79 de ani, termometrele inregistrand 47,3 grade Celsius.

Asta e cea mai rea zodie din horoscop: iti face rau fara sa aiba nicio remuscare

Se intampla adeseori sa intalnim femei din aceeasi zodie care sunt de-a dreptul incendiare sau femei care sunt extrem de rele. Iar acest lucru nu este deloc intamplator. Si asta.

Cea mai mare partie de schi din Moldova ar putea fi inaugurata in aceasta iarna, dupa aproape un deceniu de la inceperea lucrarilor

Partia de la Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, a fost finalizata. Primaria din aceasta localitate urmeaza sa primeasca suma de 4,3 milioane de lei pentru a deconta ultimele lucrari realizate. Mai lipseste receptia finala si omologarea pentru ca cea mai mare partie din Moldova sa poata fi umpluta din schiori. Autoritatile locale spera ca in aceasta iarna sa inaugureze partia.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3169 seconds )