Libnet.ro
UNICEF

12:00

WSJ: Donald Trump sustine ca nu ii cunoaste pe cei doi apropiati ai lui Giuliani

Hotnews Hotnews,
 WSJ: Donald Trump sustine ca nu ii cunoaste pe cei doi apropiati ai lui Giuliani

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca nu ii cunoaste pe cei doi asociati ai avocatului sau, Rudolph Giuliani, care au fost arestati recent pentru donatii ilegale catre campania liderului de la Casa Alba, desi acestia apar intr-o poza alaturi de Trump, informeaza The Wall Street Journal. continuă pe Hotnews

SUA: Doi finantatori ai campaniei lui Donald Trump, apropiati ai lui Rudy Giuliani, au fost arestati

Doi oameni de afaceri din statul Florida apropiati de Rudolph Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, au fost arestati preventiv pentru donatii ilegale facute pentru campania electorala a actualului lider de la Casa Alba.

Rihanna, critici dure la adresa lui Donald Trump: Persoana cea mai bolnava mintal din SUA pare sa fie presedintele

Cantareata Rihanna 31 de ani) l-a criticat dur pe Donald Trump, despre care a a afirmat ca pare a fi persoana cea mai bolnava mintal din SUA.

Donald Trump vorbeste de mediere in cazul ofensivei Turciei din nord-estul Siriei. Dupa care ameninta Ankara cu chestii financiare dure

Intre timp, si Donald Trump si-a mai ponderat tonul cu privire la kurzi, asta dupa ce joi ii acuzase ca nu au ajutat SUA in al Doilea Razboi Mondial si in Normandia debarcarea din Normandia din 1944 -.

Rick Perry, citat de Camera Reprezentantilor in ancheta ce il vizeaza pe presedintele Donald Trump

Camera Reprezentantilor i-a trimis citatii secretarului american al Energiei, Rick Perry, prin care ii solicita sa ofere toate documentele privind rolul sau in legatura cu contactele presedintelui Donald Trump cu Ucraina, informeaza Mediafax citand site-ul postului CNBC.

Strategia lui Donald Trump in relatiile cu liderii straini Rudy Giuliani: Sa vedeti cand o sa ajungem la Romania

Diplomatia europena avertizeaza ca presedintii si liderii din intreaga lume trebuie sa fie pregatiti pentru solicitari stranii si neasteptate de la Donald Trump, scrie Bloomberg si El Espectador. in eforturile sale de a-si discredita dusmanii interni, Trump a cerut ajutorul noului presedinte al Ucrainei si lui Boris Johnson din Marea Britanie divizata de Brexit. Urmatoarea ar putea fi Romania, unde principalul sprijin politic al premierului a fost recent trimis la inchisoare. CRONOLOGIE Cazul Giuliani-Biden-Popoviciu: de la o condamnare de coruptie in Romania la acuzatii cu miza pentru presedintia SUA .

Donald Trump regreta interventia SUA in Orientul Mijlociu: A fost cea mai proasta decizie din istorie

Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria Statelor Unite, a afirmat miercuri Donald Trump, potrivit AFP. Declaratia presedintelui SUA are loc in contextul in care Donald.

Rudy Giuliani refuza audierea in ancheta care il vizeaza pe Donald Trump

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, refuza cooperarea in procedura de destituire a presedintelui SUA. Giuliani fusese convocat in Senatul SUA pentru audieri privind coruptia din Ucraina, informeaza B1.

Giuliani refuza audierea in Camera Reprezentantilor in ancheta care il vizeaza pe Donald Trump

Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui SUA Donald Trump, a anuntat marti seara ca nu va coopera cu ancheta initiata de Camera Reprezentantilor care ar putea conduce la demiterea liderului de la Casa Alba, informeaza Mediafax citand cotidianul The Washington Post. Casa Alba a impiedicat audierea ambasadorului SUA la UE, in cadrul anchetei privind punerea sub acuzare a presedintelui Trump.

Donald Trump, amenintari dure la adresa lui Erdogan: Daca voi considera ca turcii incalca limitele, ii voi distruge economic

Presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat Turcia in termeni duri in contextul planurilor liderului turc, Recep Tayyip Erdo287;an, de a ataca fortele kurde din Siria. in marea si inegalabila mea.

Pentagonul si Casa Alba - citate in cadrul anchetei pentru destituirea lui Donald Trump

Democratii din Congres au trimis, luni, citatii Pentagonului si Biroului pentru Buget al Casei Albe, in cadrul anchetei pentru destituirea presedintelui Donald Trump, cerand documente legate de decizia acestuia de a bloca ajutoarele militare destinate Ucrainei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )